14 éves vagyok és rámnyomult egy 19 éves fiú. Hogy koptassam le?
Figyelt kérdés
Nem akarom durván lekoptatni mert jófej és olyan mint egy barátom akivel jól elbeszélgethetek...de ő mindenáron randizni akar velem. Már mondtam neki többször is hogy én még nem akarok semmi komolyat,de ugy csinál mintha meg sem hallotta volna.Eddig mindig leráztam azzal hogy a barátnőméknél vagyok stb. de ez nem mehet így mindig... :/// 14/L2013. okt. 20. 12:17
11/11 anonim válasza:
Azért az dicséretreméltó szerintem, hogy amíg más 14 éves kislányok ujjongtak volna, hogy "Van pasim, ráadásul nagykorú is, mostantól rajnak számítok *__*", te normálisan kezelted a helyzetet és beláttad, hogy nem működhet közöttetek. Ezért kapsz egy meglepit:
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!