Mindig én írok rá, ez baj? Lehet, hogy feleslegesen erőlködöm? (Bőv, lent)
Figyelt kérdés
Idén új osztályba kerültem. Lány vagyok és az egyik lány, akinek a fél osztály jó barátja/barátnője nekem is szimpatikus. 7végén csak fb-n tudunk beszélni. Viszont mindig nekem kell ráírjak, különben nincs beszélgetés (egyszer írt rám, akkor is azért mert kellett neki vmi). Miután köszöntem neki, viszonylag jól elbeszélgetünk, de nekem rosszul esik, hogy ő nem tud rám írni :(
Ne foglalkozzak vele vagy mi legyen? Nem szeretném, ha megszakadna a kapcsolat 2-nk közt!!
2013. okt. 19. 15:09
1/3 anonim válasza:
Jujj de gonosz a kiscsaj.. tényleg nem ír rád?... ezek a mai fiatalok mikre nem képesek...
2/3 anonim válasza:
Ha mindig te irsz rá,akkor tarts egy kis szünetet. Látod,amikor szüksége volt rád,akkor keresett, amikor nincs szüksége rád, akkor már nem ir.
Erre nagyon vigyázz, mert nem igazi barát, de ne szakitsd meg vele a kapcsolatot, de mint irtam hagyjál szünetet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem vagytok összenőve, és ha nem írsz rá, abba nem halsz bele. Később rájön a csaj, hogy nem is annyira érdekled, mert te elvagy nélküle is. A kapcsolatotokat nem kell megszakítani, de ne 0-24-ben beszélgessetek, hanem mondjuk csak a suliban. Hétvégére meg mondd azt, ha kérdezi, hogy te elfoglalt vagy, és nem nagyon szoktál facebookon chatelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!