Hogyan mondjam neki el?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek tetszik egy fiú és nekem is ő tetszik amikor megkérdezte h kitetszik azt mondtam h ő nem ismeri. de ezt már nem bírom magamba tartani2013. okt. 17. 17:41
1/2 anonim válasza:
Akkor mondd el neki! Ha valóban a legjobb barátnőd, akkor meg fogja érteni. És ha jól értem nem járnak, csak tetszik neki..akkor neked is ugyanolyan jogod van hozzá, h tetszen, végülis nem tehetsz róla. Persze érdemes odafigyelni, hogy nehogy a barátságotok rovására menjen egy fiú... komoly veszekedéseket szülhet ez. Hozd a tudomására, hogy nem versengeni szeretnél vele, talán végül mindketten lemondtok róla. Ezer fiú lesz még aki tetszik, de igazán jó barátnő nem biztos h az utadba kerül újra.
2/2 Hanna cicaa válasza:
Szerintem ha komolyan gondolod vele mond el neki az igazat vagy nem fogsz soha összejönni vele.... És legalább nem fogsz azon gondolkodni hogy mi lett volna ha neki is tetszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!