Hogyan mondjam el neki?
Én 17/L fiú 29 éves....a fiú belegondolt abba hogy mi lenne ha mi összejönnénk, járnánk együtt, mivel neki tetszem....tudom, most sokan megfognak engem támadni, hogy vak e vagyok, hogy nem látom a korkülönbséget....én a 17 éves fejemmel nem látom jónak persze hogy összejöjjünk , mert nincs értelme! (bár nekem is tetszik a fiú...)
Szépen elszeretném neki mondani, hogy ez szép gondolat de nem történhet ez meg, mivel nem helyes és hogy ez vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul fog végződni...csak már annyi ilyen okot mondtam neki, de ő mégsem fogadja el és akarja ezt az egészet...kérlek segítsetek, szeretném ha felfogná amit mondok neki, hogy nekem van igazam, de egyedül én ezt nem tudom úgymond megfogalmazni akárhogyan is....köszönöm
"ez vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul fog végződni"
Lehet, hogy újat mondok, de egy párkapcsolat általában nagyon jól vagy nagyon rosszul végződik, életkortól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!