Ismerőseim rám írnak avval, hogy nem megyünk-e valamerre, erre én meg azt mondom, hogy igen, és ők tőlem várják, hogy én mondjam meg, hogy helyileg hova. Why?
Régebben mindig én szerveztem,de amikor betalálnak ,akkor mindig igen a válaszom,aztán ,hogyha nem szervezek semmit én vagyok a szemétláda...
Jegyzem meg,hogy 19 éves korúak
AZZAL, miért nem tudsz a -val-vel alakkal írni ??
Szar volt a tanárod ?
19 évesen avval. (omg)
Ne haragudj de én 15 vagyok és tudom, hogyan kell leírni.
EZ GÁZ.!!!!
Mi van te meg nárcisztikus vagy? Fogadom megbuktál valamiből,hogy rám vetíted ki az ilyen dolgokat fajta dolgokat... Amúgy meg szlengből ,képzeld el,hogy szoktak rossz alakot is használni:D
Vegyél egy bokszzsákot,aztán azon éld ki magad...vagy menj ki a játszótérre hintázni,pirózni,pöttyös labdázni!!!
Szleng- ohh sorry, [link]
Nem buktam meg SEMMIBŐL :D úgyhogy ezt beszoptađ, - hogy én is szlengezgessek már-
Csak ezért alap a HELYESírás , mármint az intelligens embereknél, de ahogy látom, benned elveszett az intelligencia, :P
Vagy nem is volt, Valakit így nevelnek valakit meg úgy.
Valaki jó fej meg valaki nem az.
Gratulálok hozzá, hogy 12 perc alatt eljutott a pár agysejtedhez, az , hogy 2x írtad ;)
Megbecsülendő dolog számomra. ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!