Most az ilyen ember mit vár az élettől?
Figyelt kérdés
Van egy jóbarátom,aki munkanélküli az érettségi óta.Egy egyetemre se vették fel.Tudni kell róla,hogy nagyravágyó típus,sok mindent szeretne.Azonban van egy bibi:dolgozni baromira nem akar.Nem is érti meg,hogy előbbre jutni csak így lehet,nem úgy,ahogy ő tesz:egész nap a gép előtt,várja a sültgalambot.Hogy értethetném meg vele,hogy azzal,hogy elmenne dolgozni,nem nekem,hanem magának tenne szívességet?Ráadásul szörnyű anyagi helyzetben van.2013. okt. 8. 21:23
1/4 anonim válasza:
Ha szörnyű anyagi helyzetben van, akkor biztosan tisztában van a nélkülözés fogalmával. Így sem?
A "sok minden, amit szeretne", például mit?
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem tisztában van vele,de nem fogja fel.Teljesen irreális álmai vannak,amit komolyan is gondol,pl. rocksztár lesz,de ehhez sincs meg a hangszeres vagy az énektudása.
2013. okt. 9. 06:38
3/4 anonim válasza:
Ezek szerint a szülei sem támogatják?
Ez esetben szerintem csak idő kell, ha már számítógépezni sem tud majd, mert se internet, se áram nem lesz hozzá, talán észhez tér.
4/4 anonim válasza:
Sehogy. Én is ismerek hasonlót. Egész nap csak ül otthon és festegeti a körmét (értelemszerűen nő), meg a tévét bámulja. Dolgozni nem hajlandó, pedig a szülei sem támogatják. Hogy hogy nem halt még éhen, őszintén szólva FOGALMAM SINCS. Bár most nemrégiben elkezdhetett rájönni, hogy ez így nem lesz jó, mert elment valami legalja munkát csinálni, mert minden másra alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!