Hogyan keressem meg? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon fontos lenne hogy megtaláljak egy embert. Az egész sztori úgy kezdődik hogy Egyiptomban nyaraltunk és ott a szállodában dolgozott egy Mohamed Abdou (valahogy így írják) nevű ember. Két héten át amíg ott voltunk , találkoztunk vele minden nap. Csak a nevét tudom, születési helyét és a várost hogy hol lakik ja és hogy hol dolgozik. Facebookon sehol sem találom , skypeon ugye csak akkor látja amit írok ha ő is fent van. Telefonszámát tudtam de sajnos új telefont kaptam és elveszett belőle.:( Az előzmények nem mutatják, ugye az smsek is elvesztek.:s KÉRLEK SEGÍTSETEK. A családom barátja lett és nem tudom hogy hogyan találom meg. (negatív kommentelők mellőzzenek mert nem, nem fogok még egyszer visszamenni oda csak ezért) előre is köszönöm:)2013. okt. 3. 08:28
1/5 anonim válasza:
Mi lenne ha a szállodán keresztül próbálkoznál?
Pla szálloda honlapja,email címe,telefonszáma,esetleg facebook profilja alapján
2/5 anonim válasza:
Én is a szállodának írnék vagy hívnám.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen , ez egy nagyon jó ötlet, csak ugye az araboknál van egy szabály hogy nem lehetnek jóba a szálloda vendégeivel az egyéb dolgok elkerülése miatt. :/ azért megpróbáljuk, köszönöm :) de esetleg más ötlet is lenne?:)
2013. okt. 4. 11:05
4/5 anonim válasza:
Irj neki levelet a szálloda címére. Ne kompromitáld, csak írd le a számod, hogy jelentkezzen, vagy mailcímedet, mert fontos. Hátha elolvassák, s ha benne van, hogy fontos, át is adják neki.
5/5 A kérdező kommentje:
óóó ez nagyon jó ötlet ,köszönöm szépeen:)
2013. okt. 6. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!