Mikortól mondható valaki barátnak?
Sokan mondják, hogy nekem van vagy ezer barátom.
De olyanok, hogy összefutsz velük az utcán, elbeszélgetsz velük kellemesen 5-10 percet, majd mindenki megy az útjára.
Ezek is barátok?
Kinek mit jelent a szó. AZ igazi barét évtizedekig mellett van, akkor is, ha évekig nem találkoztok, beszéltek. A többi haver. Illetve én is barátnak hívom őket, ilyenből sok van, de "igazi" barátból nagyon kevés.
45N
Ezer barát? Én ezt kötve hinném,ahogy az előttem lévő írta inkább haver,szórakozó partnerek,stb..Ezernyi példa van.
Igazi barát,az én tapasztalatom szerint max 3 van az embernek,de ez az én tapasztalatom...
Hogy a kérdésedre konkrétan válaszoljak..NEM..ezek nem igazi barátok. De ,hogy tisztábban lásd a dolgot felteszek 1pár kérdést.
Ha az utcára kerülnél pl..Akkor ők befogadnának? Megértenének? El sírhatod a vállukon igazi bánatod? Ha össze veszel a pároddal,segítenének kibékülni vele,vagy épp túl esni rajta?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!