Igaz barátnak mondható?
Mindig azzal jön h én vagyok a legjobb barátnője...
de ha szünetekben odajön abarátom...akkor bevágja adurcit h nem vele foglalkozok és amikor megkérdezem tőle hogy mi abaj akkor olyan mintha valaki hányna "SEMMI" ilyen tök bunkó hangon...de ha ketten vagyunk vagy órán hülyéskedünk akkor semmi baja olyan jól elvagyunk a...aztán eggyik nap betelt neki apohár és ilyet írt MSN-en...nem személyesen mondta...neem áá dehogy...: hát... mostanába g***re nemvagyunk együtt semikor SOHA.. és az meg g**ire irritál mikor elkezded mondani h de a **** olyan g***jóvolt pl filmetnézni meg korizni meg mittudomééén... és ahh.. meg az milyenmár h azért nemjössz ki hétvégén hozzám hanem a ****hoz mert engem látsz egész héten (mert a ***it nm? ) és ez nagyon szarul esik!! hameg kitalálok valamit akkor bocs nem.. a végén meg megtudom h azért mert a zolival voltál.. és azmeg milyenmár h akárhova teis elhívsz a **** meg ottvan még szarabb ! mert K***ÁRA NEM AKAROK GYERTYATARTÓ LENNIIIIIIII !!!!!
asszem csak ennyi..
aztán meg csodálkozol ha nem szólalok meg..
mikorra lebeszélem anyuval h eljöjjön addigra mindig eljátsza ezt...és ebből kezd elegem lenni...de viszont ott a "másik énje akivel olyan jó szórakozni...de ezek utána csodálkozik h nem akarok vele hétvégén lenni..és miért baj ha szeretném h összebarátkozzon a barátommal...hiszen vele is tökre bunkó pedig ha havi 3 szót váltanak...
nem igazodok ki az ilyen embereken... bocsánat a helyesírási hibákért... vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!