Pattanás miatt eltávolodnak a barátok?
Az utóbbi időben észrevettem hogy mindenki úgy néz rám mit ha leprás lennék...Pattanásos vagyok már jó pár éve, és már nagyon elegem van belőle, hogy mindenhol kinéznek és "undorodnak " tőlem.
Ezért nincs is olyan rengeteg barátnőm , biztos ez is közre játszik benne.(pattanás)
Már voltam bőrgyógyásznál is és felírta a ROACCUTÁNT.Azt mondta az orvos hogy kiszépíti az arcbőrömet.DE és félek bevenni mert nagyon sok mellékhatása van .Pl: leállít a növekedésban, ha majd egyszer lesz gyeremekem akkor az fogyatékos lesz vagy csak 9 ujja lesz meg ilyen rémségeket lehet róla hallani.
Szerintetek mit tegyek ? Maradjak világ életemben pattanásos +csomó heggel az arcomon VAGY szedjem be a ROACCUTÁNT és sép lesz az arcom de esetleg megbetegszem , nem növök többet, és a majd jövőbeli gyermekemnek egészségügyi bajai lesznek stb.
TI MELYIKET VÁLASZTANÁTOK?
Néha felteszek magamnak olyan kérdéseket , hogy miért pont én lettem pattanásos, miért nekem kell vele szenvednem , miért miért miért? ÉS látom hogy az oszt. társaimnak patyolat tiszta az arca, és hát igen sok beszólást ,szívatást elhallgattam már az arcom végett? DE ilyen az élet szokták mondani,de ezt nem lehet sajnos megváltoztatni (evvel én már 5 éve szenvedek) én úgy kelek fel minden reggel hogy bárcsak sima lenne az arcom !!!
....és az a durva hogy ezt más nem tudja átérezni , csak az aki evvel él-szenved-eltűri minden nap az arcára való sértéseket...
Az oszt.társaim már attól idegbajt kapnak ha a szép sima arcukon kijön egy kicsike pattanás, de persze egyből alapozóval eltűntetek...
Szóval most ,hogy ezt már tudjátok TI beszednétek a Roaccutánt vagy nem ?
Előre is köszönöm válaszotokat! 15/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!