Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pattanás miatt eltávolodnak a...

Pattanás miatt eltávolodnak a barátok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben észrevettem hogy mindenki úgy néz rám mit ha leprás lennék...Pattanásos vagyok már jó pár éve, és már nagyon elegem van belőle, hogy mindenhol kinéznek és "undorodnak " tőlem.

Ezért nincs is olyan rengeteg barátnőm , biztos ez is közre játszik benne.(pattanás)

Már voltam bőrgyógyásznál is és felírta a ROACCUTÁNT.Azt mondta az orvos hogy kiszépíti az arcbőrömet.DE és félek bevenni mert nagyon sok mellékhatása van .Pl: leállít a növekedésban, ha majd egyszer lesz gyeremekem akkor az fogyatékos lesz vagy csak 9 ujja lesz meg ilyen rémségeket lehet róla hallani.

Szerintetek mit tegyek ? Maradjak világ életemben pattanásos +csomó heggel az arcomon VAGY szedjem be a ROACCUTÁNT és sép lesz az arcom de esetleg megbetegszem , nem növök többet, és a majd jövőbeli gyermekemnek egészségügyi bajai lesznek stb.

TI MELYIKET VÁLASZTANÁTOK?

Néha felteszek magamnak olyan kérdéseket , hogy miért pont én lettem pattanásos, miért nekem kell vele szenvednem , miért miért miért? ÉS látom hogy az oszt. társaimnak patyolat tiszta az arca, és hát igen sok beszólást ,szívatást elhallgattam már az arcom végett? DE ilyen az élet szokták mondani,de ezt nem lehet sajnos megváltoztatni (evvel én már 5 éve szenvedek) én úgy kelek fel minden reggel hogy bárcsak sima lenne az arcom !!!

....és az a durva hogy ezt más nem tudja átérezni , csak az aki evvel él-szenved-eltűri minden nap az arcára való sértéseket...

Az oszt.társaim már attól idegbajt kapnak ha a szép sima arcukon kijön egy kicsike pattanás, de persze egyből alapozóval eltűntetek...

Szóval most ,hogy ezt már tudjátok TI beszednétek a Roaccutánt vagy nem ?

Előre is köszönöm válaszotokat! 15/lány

2013. okt. 1. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Változatos , lakto-vegetáriánus életmód, és minimalizálódnak a pattanások (vagy eltűnnek). Halál komolyan mondom. Nem szólva más irányú, egészségügyi előnyös hatásairól...
2013. okt. 2. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát, én nemtom, de van ilyen arclemosó tonik. Az olyan, mintha víz lenne, végigkened az arcodat vele, és akkor elvileg kitisztítja a pórusaidat. Én még nem próbáltam. Ja de am meg van belőle krém is. Azt se próbáltam.
2013. okt. 2. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:
2013. okt. 2. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is rengeteg pattanásom volt steroid kezelés miatt, kozmetikus sokat segített, de mivel többször is szednem kellett steroidokat mindig visszajöttek és a végén én is a roaccutannál kötöttem ki, ami el is tüntette a pattanásokat. Roacuttanról azt tudom mondani, hogy ha van más lehetőség előbb azt próbáld ki, mert tényleg durva dolgokat tud csinálni, pl. én teljesen depressziós lettem tőle és folyton az öngyilkosság járt a fejemben, mondjuk én alapból depressziós alkat vagyok. Viszont ellenpélda: haveromnak azon kívül, hogy kiszáradt az ajka nem lett semmi baja tőle és gyönyörűen kitisztult a bőre. Teljesen egyénfüggőek a mellékhatások. Ha van pénz a családban(fölös 100-200k) akkor annyiból kozmetikus is simán rendbe hozza hámlasztással meg egyéb kezelésekkel, csak ehhez tényleg pénz kell. Keres rá a neten a kémiai hámlasztásra, nagyon durva előtte-utána képek vannak. Esetleg próbálkozhatsz fogamzásgátlóval, nőknél ha jól tudom néha ez is beválik. A roacuttan maradjon az utolsó megoldás, főleg ilyen fiatal korban.
2013. okt. 3. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!