Mit kezdjek a padtársammal?
Már egypár éve barátkozunk,de már nagyon meguntam a lányt./17 évesek vagyunk./ Ugyanúgy vezeti a füzeteit mint én ,mindenben utánoz,ráadásul totál olyan tanuló mint én. Egyszerűen már felidegesít. Mással meg össze-vissza nevet meg... és én ilyenkor nem tudok rendesen nevetni a társaságban miatta. Húú nagyon irritál.
Mit tegyek,hogy ne idegesítsen fel?
Gondolom ez most furán hangzik,de nekem ez fontos...
Köszönöm. 17/Lány
ha tényleg idegesít, mondd meg neki, hogy ne utánozzon. ha nem mondod, akkor meg valószínűleg félsz valamitől... nálam is így van, nekem a "legjonn barátnőm" és ő éhet engem, bánt, mindenért megharagszik, és én meg nem merem neki mondani, h mi a véleményem. de jövőre elmek a suliból és el lesz rendezve.
sok szerencsét:)
egy hetet szerintem kibírsz mostmár, aztán jövőre ne mellé ülj. :)
nem e kérdéshez kapcsolódik, de utolsó te meg a helyesírásoddal CSINÁLJ valamit...
"felnéz rád" te vagy a dominánsabb
én is ismerek ilyen embert nagyon idegesítő tud lenni, ahogy mindig próbál jó benyomást tenni, meg mindenben ugyan azt szereti, csinálja amit én, szerintem egyszerűen ignoráld
ha nem erősíted meg(pl: mosolygás, vagy minden kérdésére válaszolsz) akkor egy idő múlva észre fogja venni hogy túl sok volt, és visszavesz
16/F
az én padtársam is ilyen...és amikor kérdem tőle, hogy -Miért utánozol? megszeppenten néz rám, hogy ő nem utánoz, rám se nézett O.O ááá, dehogy..
szerintem éreztesd vele, hogy gáz, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!