Most mit tegyek? Szeretem, de ő mégsem? 16/L
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom,mit gondoljak..Egy fiúról van szó,aki nekem nagyon tetszik,és már vagy 3 éve barátok vagyunk.Úgy érzem,az utóbbi hetekben nagyon közel kerültünk egymáshoz. Beszélgettünk,találkozgattunk.Már-már mindig csak együtt vagyunk,és reggelente öleléssel kezdjük a napot.DE valahogy mégis az érzem,hogy Ő nem érez többet irántam.Én nagy szeretem,de Ő még sem közeledik hozzám annyira,mint ahogy én Őt. Szerintetek is csak barátságról van szó? 16/L2013. szept. 25. 20:22
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem a mai fiatalokat. 16 évesen én még nem sok lányt ölelgettem, de amikor igen, akkor rögtön merevedésem lett. Tehát csak barátságról szó se lehetett.
2/7 anonim válasza:
Most komolyan! Miért nem őt kérdezed meg, ha ennyire jóban vagytok?
3/7 anonim válasza:
Izé, most álszent tanácsot fogok adni, de ti nem szoktatok inni együtt? Mert olyankor azért kiderülnek a dolgok...
Szerintem mindenképpen kedvel, ha engedi, hogy közel gyere hozzá, nem mondhatni, hogy nem talál vonzónak.
Az, hogy megölel egy fiú egy lányt, viszont nem jelent semmit. Engem is ölelt már meg fiú haverom, szerintem nem lett tőle merevedése. :D
16/L
4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem kérdezem meg tőle,mert nem szeretném,hogy rámenjen ez a kapcsolatunkra.Úgy értem,hogyha Ő nem szeret én viszont igen,szinte 100 százalék,hogy nem lesz olyan jó a kapcsolatunk...
2013. szept. 26. 19:52
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenném: Nem szoktunk inni :D Én is így vagyok ezzel,mert engem is ölelgetettet már több fiú is,és én sem tapasztaltam volna,hogy merevedése lenne :D
2013. szept. 26. 19:53
6/7 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy igen, csőgatya volt rajta, az laposít :D
Én se támogatom az ivást, a fentebb említett fiatalember például józanul nem csípi a húgomat, egy kis pia után meg már arról áradozott, hogy milyen aranyos. :D
Ha ő is érez valamit, azt te is meg fogod tudni, na.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2013. szept. 27. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!