Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen áramszünet vagy már nem szeretem? Megesett veletek, h jól meglévő kapcsolatban, néha rátok tört, h mégsem megfelelő, hozzátok tartozó a párotok?
Nekem 2 éves kapcsolatom van! Férfi létemre megnézem a nőket az utcán , erre szokták mondani hogy az étlapot megnézheted, rendeli nem muszáj!
Szeretem a párom, de nem mindig kielégítő a kapcsolatunk, ilyenkor hajlamos az ember elmenni más felé! Más kérdés hogy képes e megtenni AZT hogy megcsalja, vagy visszalép, és belátja hogy szereti a másikat és képes megoldani vele az aktuális gondokat!
23/F
ma 01:31
a párom EON-os :D:D
no de viccet félretéve...nálunk megesett, nem is egyszer...amikor sok volt a stressz, mindketten ingerlékenyek voltunk és sokat veszekedtünk ilyenkor mindig elgondolkoztam azon hogy vajon Ő e az akivel letudnám élni az életem...(szerencsére ilyen talán 2x max 3x volt az 5 év alatt). de mindig rájöttem hogy Ő az igazi :) Hullámvölgyek mindig is voltak és lesznek is egy kapcsolatban...sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!