Hogyan változhatnék meg?
Figyelt kérdés
Nincs semmi kitartásom (kicsit talán depis vagyok) pedig szeretnék rendszeresen sportolni, mindig csinosnak lenni, pozitívnak lenni és megváltoztatni az életemet.
De sose sikerül :( Mindig visszaránt valami. Hogyan vigyem ezt végig hogy ne rántsanak vissza a napi események a földre? Mert eddig sose sikerült kitörnöm.
2013. szept. 12. 20:49
1/2 anonim válasza:
Én detto így vagyok bele, nagyon nehéz, de próbálj meg, minden nap egy-egy kitűzött cél közül csak egyet megvalósítani.
Én pl. ma tornáztam :D
Tegnap csinos voltam :D
Van, hogy egy vagy egy pár nap semmire nem vagyok képes, de van, hogy egy nap akár mindenre képes vagyok.
Hajrá :)
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az első válaszoló. :) Mindig kisebb célokat tűzz ki magad elé, és akkor könnyebb lesz. És ha valamit teljesítettél, légy büszke magadra, és lépj tovább a következő "feladatra". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!