Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan változhatnék át?

Hogyan változhatnék át?

Figyelt kérdés
Kicsit szeretnék sulikezdésre "keményebb" külsőt csinálni magamnak. Belülről megvan, de valahogy kívülre nem sikerült még eddig átnyomni azt a rockeresebb énemet. Ebben szeretnék sok segítséget kérni/kapni! :) Kiegészítők, ruhát, stílus, meg ilyenek. Köszi a segítséget! :)
2013. aug. 13. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezek a feliratos laza pólók most nagyon divatosak a rockereknél :) Sok a szegecs, kereszt és a fekete fehér. A mintás leggingsek és a bőrdzseki is elengedhetetlen :) És persze a bakancs !! Linkelek pár cuccot :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt vannak kiegészítők :

[link]

[link]

[link]

És egy kis ötlet a sulitáskádhoz : :)

[link]

[link]

ZÖLDKÉZ ??? :)

2013. aug. 13. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp szerezz be egy bakancsot, pár sötétebb, szaggatott farmert, bőrdzsekit, farmerdzsekit. Kiegészítők közül ilyen szegecses karkötők, ezüstgyűrűk, ha sminkelsz akkor piros v. fekete körömlakk, fekete szemhéjpúder, szemceruza, tus. Stb. stb..
2013. aug. 13. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Ejha! :D Köszönöm szépen! :D Ha lehetne, kettő zöld kezet is adnék, de ha küldesz olyan málhazsákról képet, ami ki van pingálva, akkor kapsz még egyet! :D Köszöntem! ;)
2013. aug. 13. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is kedves második válaszoló! :) Esetleg Szegeden tudtok ilyen rocker boltot? Vagy valami olyan online boltot, ahol viszonylag olcsón lehet zenekaros pólókat rendelni?
2013. aug. 13. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jársz? :) (szegedi vagyok)
2013. aug. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!