Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy változhatnék meg?

Hogy változhatnék meg?

Figyelt kérdés
sok osztálytársam sminkeli magát kicsit plázacicák is már és én túl kislányosnak érzem magam mellettük apum nem igazán szereti ha sminkelem magam sőt ink nem is engediyen micsináljak? jah és ha sminekelm amgam hoyg csináljam, hogy ne legyen túl pláza cicás de mégis szép?
2012. jan. 10. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Nem kell őket utánozni, azért, mert divatmajmok...
2012. jan. 10. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
van smink cuccod, vagy spéci házi módszerek érdekelnek?
2012. jan. 10. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves vagy szerintem ha már középiskolás akkor picit azért sminkelheted magadat és kis szempillaspirál:) ha még általános akkor megérted apukádat! 16/L
2012. jan. 10. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha változni akarsz akkor azt belül kell elkezdeni, azon a smink nem sokat segít. Tudnod kell mik a hibáid és azokon javítani...

De ha mindenképp a sminkbe látod a megoldást... Nem tudom hány éves vagy de kb. 13-14 lehetsz.

Használj korrektort a bőrhibák eltüntetésére, szemceruza/szempillaspirál, arcpirosító, labello... kb. ennyi.

2012. jan. 10. 18:15
 5/6 A kérdező kommentje:
most leszek 15 nincsenek pattanásaim és most vagy 8.-as a belsőmmel nincs bajom van egy mottóm mikor reggel felkelek mindíg valamiért már ha értitek nah visszatérve akkor most még ne sminkeljem magam hanemjövőre?
2012. jan. 10. 19:46
 6/6 anonim válasza:
41%
tanulj meg írni
2012. jan. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!