Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miben változhatnék még?

Miben változhatnék még?

Figyelt kérdés

[link]

Nem érzem magam szépnek. Direkt csak olyan képet raktam fel, amin viszonylag jól látszik az arcom.. nem tudom már, hogy mit tehetnék még.. a hajamat rövidre vágattam, mert jobban tetszik, mint a hosszú.. a szemüvegem is új.. talán smink?

2012. okt. 26. 15:44
 1/4 A kérdező kommentje:
a csak-ot kihagynám a mondatomból :)
2012. okt. 26. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt nem sok látszik az arcodból, meg azt is kellene tudni milyen stílusú vagy, milyen cuccokat szeretsz, stb. De ez alapján én a hajamon változtatnék. Vágass oldalfufrut, és szerintem a vöröses haj jól állna, pl. egy világos vörösesbarna árnyalat. Egy enyhe smink is jöhet, bőrhibákra ha vannak korrektor, vagy alapozó, egy kis szempillaspirál :) Öltözz kicsit stílusosabban, csinosabban: [link]

[link]

ilyesmi cuccokra gondoltam:)

2012. okt. 26. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

a szemöldököd egy kicsit csináld sötétebbre, szerintem sokat dobna az arcodon, a hajadat meg inkább oldalt válaszd el, ne középen.

írtad, hogy most kaptál új szemüveget, de ha bevállalod a kontaklencsét akkor hordhatnál azt is. (én is kontaktlencsés vagyok, de utálom magamon a szemüveget...)

2012. okt. 26. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy. Így nehéz jó tanácsokat adni. A hajad és öltözködésed elég unalmas, az arcod széles, ezért nem is előnyös neked az ilyen középen elválasztott haj. Vágathatnál valami divatosabb oldalfrufrus tépett frizurát, az illene hozzád. A szemöldököd kicsit átrajzolni sötétebbre, mert így nagyon jelentéktelen. Kis smink, pl fekete szemcerkával kiemelni a szemed. Kontaktlencse. Öltözködésben lehetnél kissé nőiesebb.
2012. okt. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!