Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, hogy ne szeressem?

Mit tegyek, hogy ne szeressem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!16 éves szegedi lány vagyok és nagyon szeretek egy embert pontosabban egy éleg híres magyar sztárt jelzem nem vagyok belé szerelmes!Ugyanis az illető szemly nő..!A probléma pedig ott kezdődik,hogy túlságosan is szeretem , minen nap csak rá gondolok , reggel ahogy felébredek , este mielött elalszom, az utobbi időben pedig folyton róla álmodok , a másik dolog pedig,hogy személyesen is ismerjuk egymást, én már nem tudom,hogy mit tegyek , annyiszor akartam elfelejteni , de már már lassan betegesen szeretem..Kérlek szépen segitsetek , mit tanácsoltok mit tegyek??Nem szeretnék annyira eltávolodni tőle mintha nem is ismernénk egymast csak normaslis kapcsolatot , h ne mindig csak rá gondoljak..
2013. szept. 7. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Értsd meg amit most leírok és ez segíteni fog.

Valószínű nagy hatással lehetett és jelenleg is nagy hatással van rád ez a "Nő".Lehet beszéltél is vele.Éa figyelted bizonyos reakcióit, talán a kinézete is megfogott.Őrajta gondolkodsz nap mint nap.A befejeztlen gondolatfolyamok még álmodban is folytatódnak.Ezek valószínűleg tények.A jelenléte is hiányzik neked.Bár tudod, ez lehet nem megvalósítható.

Azért gondolkodsz rajta ennyire sokszor, azért jár az agyadban, mert őrajta keresztül fedeztél fel magadban is valamit.

Talán el tudtál kezdeni örülni magadnak látva az ő hozzáállását bizonyos dolgokhoz.Jobban tudtad magadat szeretni az ő jelenlétében.

És mindezeket a megtapasztalt dolgokat őhozzá kötöd.Mert rajta keresztül tapasztaltad meg.

Tehát egy dolgot tehetsz.Amikor eszedbe jut akkor gondolj magadra is.

Őneki is van egy kialakult élete.De neked is van kialakulóban egy életed!

Az emberek alapvetően a másikon keresztül értik meg saját magukat.

Törekedj arra, hogy csak megfigyeld a gondolataidat.

És próbáld ezt az energiát kreatívan levezetni.

Neked a saját életedet kell élned.

2013. szept. 10. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van , és igen beszéltem már vele többször is meg hinyzik is mert nagyon ritkán látom , talán az az egészben a legrosszabb,hogy én neki csak egy vagyok a sok közül miközben ő olyan sokat jelent nekem,túlságosan is sokat, és annyiszor probáltam már ,hogy ne gondoljak rá de sosem sikerült és ezért nagyon haragszom is magara. De teljesen megértettem amit leírtal és nagyon remélem,hogy igy majd sikerülni fog. Nagyon hálás vagyok érte és nagyon szépen köszönöm!
2013. szept. 10. 16:38
 3/4 anonim válasza:
első! ezt milyen jól leírtad, mintha egy pszichológus válaszolta volna :)
2013. szept. 13. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezzel én is egyetértek :)
2013. szept. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!