Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek van fiu lany...

Szerintetek van fiu lany baratsag?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 21:59
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy az én nagyon jó barátaim barátnői is igen jó barátaim :) Viszont mivel a barátom barátnőétől én nem akarok semmit, ez marad barátság. Volt olyan, hogy a csaj megbolondult de én meg tudtam hol a határ. Azért egy lány miatt nem fogom a gyerekkorom óta tartó barátságot tönkretenni. Persze ezt ő is megértette, csak nem volt józan. Nem mindig tudja az ember, hogy mit csinál részegen.. Egyébként tényleg van 1 olyan lány akivel valahogy úgy vagyok, hogy bármikor nagyon megöleljük egymást és tudunk beszélni bármikor bármiről és szeretjük egymást mint barát, de kész. Ennyi. Azért, mert tudjuk, hogy egy komoly kapcsolatnak nem lenne jövője különböző okok miatt, komolytalant meg nem akarunk és nem is fogunk csinálni. Szerintem ez elég ritka dolog lehet, de biztosan létezik.
2013. szept. 6. 03:36
 42/46 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne. Még anyukám is, mert neki is van fiúbarátja a továbbképző iskolából. Egyikük sem akart komoly kapcsolatot egymással. Apám rendes embernek tartja őt :)

Nekem is van fiúbarátom. 6 éve ismerjük egymást. Mindkettőnket érdekel a művészet, a rajzolás. Lehet, hogy ez a barátságunk titka. Ha otthon vagyunk együtt, sokat szoktunk rajzolni, hülyéskedni. Igaz, egyszer feltettünk egymásnak a kérdést, hogy vajon miért nem alakult ki köztünk szerelem. A választ még ma sem tudjuk. Talán az lehet az oka, hogy én idősebb vagyok nála (5 év korkülönbség) és a szülei nem vennék ezt jó néven. Én nagyon szeretem a fiúbarátom szüleit, mert tényleg nagyon rendes emberek, elfogadtak engem. De, ha egy pár lennénk, nem tudom, mit gondolnának. Ettől félünk mind a ketten.

De nem is baj, hogy nem járunk együtt. Jobb így :)

Meg amúgy is 10 hónapja jár egy lánnyal, aki tök szimpatikus és nagyon jó a humora. Ő is jó fejnek tart engem. :D

2013. szept. 6. 14:13
 43/46 anonim ***** válasza:
Á dehogy.
2013. szept. 6. 19:40
 44/46 anonim ***** válasza:
Létezik, persze. Bár nekem pl az van, hogy van egy lánybarátom, viszont közbe simán összejönnék vele, de tudom, hogy ő nem akarna, így inkább nem is mondom neki, mert akkor még a barátságunknak is annyi lenne.
2013. szept. 7. 09:49
 45/46 DukePool válasza:
Persze hogy van! Én tudok egy rakás ilyenről... pl. amikor szakít egy fiú és egy lány... és valamelyik fél aki vigasztalni akarja a másika mindig beköhögi... "azért még barátok maradhatunk".....
2013. szept. 9. 21:01
 46/46 A kérdező kommentje:
utolso kommentelo ez a mondat olyn mindha az edesanyad azt mondana "megdoglott a kutyad de azert meg megterthatod"...
2013. szept. 10. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!