Szerintetek van fiu lany baratsag?
Én hiszek benne. Még anyukám is, mert neki is van fiúbarátja a továbbképző iskolából. Egyikük sem akart komoly kapcsolatot egymással. Apám rendes embernek tartja őt :)
Nekem is van fiúbarátom. 6 éve ismerjük egymást. Mindkettőnket érdekel a művészet, a rajzolás. Lehet, hogy ez a barátságunk titka. Ha otthon vagyunk együtt, sokat szoktunk rajzolni, hülyéskedni. Igaz, egyszer feltettünk egymásnak a kérdést, hogy vajon miért nem alakult ki köztünk szerelem. A választ még ma sem tudjuk. Talán az lehet az oka, hogy én idősebb vagyok nála (5 év korkülönbség) és a szülei nem vennék ezt jó néven. Én nagyon szeretem a fiúbarátom szüleit, mert tényleg nagyon rendes emberek, elfogadtak engem. De, ha egy pár lennénk, nem tudom, mit gondolnának. Ettől félünk mind a ketten.
De nem is baj, hogy nem járunk együtt. Jobb így :)
Meg amúgy is 10 hónapja jár egy lánnyal, aki tök szimpatikus és nagyon jó a humora. Ő is jó fejnek tart engem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!