Szerintetek van fiu lany baratsag?
Van! Nekem van egy nagyon jó lány barátom aki egyébként jól is néz ki, de 3 évvel idősebb nálam és hát elég nehéz lenne nekünk egy közös jövő. Egy esetben működne csak. De neki most van barátja. Ettől függetlenül simán megöleljük egymást mert nagyon szeretjük egymást. Nem is tudom elmondani, kb. olyan mintha a testvérem lenne vagy a vérem vagy a másik felem... de csak szellemi szinten. Nem tudom, valahogy vele minden jó de mégis másképp mint a barátnőmmel. Ez furcsa, de van bizony fiú-lány barátság és én azt mondom, hogy ez igazi barátság és örökké tarthat akár. Egyszer az elején megbeszéltük, hogy akkor most a mi kapcsolatunk az micsoda és valahogy arra lyukadtunk ki, hogy nagyon-nagyon mély barátság. Egyelőre :) Még aztán kitudja mi lesz a vége, de nem is ilyenen kell gondolkodni, hanem megélni azt ami van. A jelenben.
Ezen kívül van mégegy lány barátom. Ő is annyira aranyos. Viszont ő meg 9 évvel fiatalabb nálam, kb. a fogadott lányom :D Sokat tanulok tőle, de nagyon sokszor kér tőlem tanácsot vagy ha egyszerűen nincs kivel beszélnie vagy olyan dolog van, akkor nekem elmondja mert bennem bízik. Én pedig soha nem élek vissza a bizalmával. Szóval ők ketten igazi barátaim. Még az idősebbel komolyabb dolog is szóba jöhetne elvileg, de a "picikével" nem. Ő túl fiatal hozzám és tényleg úgy szeretem őt is mintha valami rokonom lenne. Néha csak úgy simán elbeszélgetünk néha komoly dolgokról de van, hogy viccesen.. hát ez ilyen.
Létezik. Tuti. Saját tapasztalat.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!