Szerintetek van fiu lany baratsag?
Egyértelműen van. Ha két heteró emberről van szó akkor akkor főleg a fiú egy idő után dugni akar majd :D.
VISZONT
Nagyon sok lányt ismerek akinek olyan fiú a legjobb barátja aki meleg így nem is fog változni ez a dolog. Tehát van.
Az én tapasztalataim a következők: elvben megoldható, de elég rizikós. A szaknyelv "FRIENDZONE"-ként szokta emlegetni.
Volt egy nagyon jó barátom (lány), akivel tényleg minden perfektül működött, úgy voltunk barátok, ahogy azt a szó jelenti. 13 évesen láttam utoljára (nem személyes okok miatt).
Volt később egy másik, akibe úgy belezúgtam, ahogy illik. Úgy éreztem, nekem rá nem csak barátként van szükségem, így megpróbáltam. Most akkor beszélünk legfeljebb, ha az utcán összefutunk. A telefont se nagyon veszi fel, írok, nem válaszol, akármikor csöngetek hozzájuk, "véletlenül" nincs otthon. Mert ugye látni se akar.
Az egyetlen olyan helyzet, amikor (eddig) mindig feltétlen sikerült megőrizni azt a csak barátság dolgot, az volt, amikor egy nagyon jó barátom jött össze egy ilyen lánybarátommal. Azóta is együtt vannak, azóta is elvagyunk együtt, és sosincs az, hogy többet akar-kevesebben akar örihari meg mit tudom én. Szóval ha a legjobb barátod párjáról van szó, akkor igen, létezik. Egyébként ez egy kényszerszülte megoldás hogy ne szakadjon meg kettőtök közt végleg a kapcsolat, de biztosítva legyen hogy sosem lesz belőle szerelem.
Én barátkoztam már úgy fiúval, hogy nem akartam tőle semmi többet. Hogy ő akart-e valamit, azt nem tudom, nem nyilatkozott... :-)
Szóval szerintem van, de lehet, hogy tévedek... :-)
Véleményem és tapasztalatom szerint van ilyen, de valóban nem stabil kapcsolatok szoktak lenni. Szerintem a barátságba minden gond nélkül belefér az, ha van néha szex, ezzel semmi gond nincs, hiszen természetes dolog. A baj ott van, amikor az egyik fél szorosabb kapcsolatot akar, azaz ki akarja sajátítani a másikat. Na akkor vagy lesz belőle szerelem, vagy nem, de ha a visszautasítást a többet akaró fél nem tudja feldolgozni, akkor megszakadhat a kapcsolat.
Többre tartok azonban egy ilyen kapcsolatot, mint azt, hogy na akkor most pikkk-pakk járunk. Így van idő a másikat megismerni anélkül, hogy elköteleznénk magunkat....és mint mondtam a szex is működhet. Nekem van olyan lány barátom akivel valóban hatalmasakat szoktunk rosszalkodni, de járni egymással...oh isten ments...és ő is így gondolja. Így jó barátok vagyok...vagy talán ez az, amit írt az egyik hozzászóló, hogy barátság extrákkal. De biztos vagyok benne, hogy nem lennénk ilyen jóban, ha nem engednénk a csábításnak néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!