Lehet ez barátság?
Én mondhatom kicsit sértődékeny vagyok.De állandóan kérdezi,hogy mi a bajom.Később azt
mondja,hogy unalmas vagyok és fiús.Lehet,hogy paranoiás vagyok
de sokszor úgy érzem kibeszélnek a hátam mögött.Nyáron is próbáltam találkozni vele de nem igazán érdekelte.Azt mondják jobb egyedül mint rossz társaságban.Már nem is hiányoznak sem ő sem a többi.Szerintetek igazam van?
Most egy konkrét emberről van szó vagy egy társaságról?
Egyébként egyikőtöknek sincs igaza, szerény véleményem szerint.
Te sértődékeny vagy, ami alapjáraton irdatlan tulajdonság - idegesítő a másiknak, egy idő után megunja, hogy a kedvedbe járjon és fegyelmezze magát, nehogy valamivel megsértse a lelkecskéd. Nem ismerlek, de gondolom azért kérdezgeti, hogy mi bajod van, mert fancsali, lenéző, unott vagy esetleg barátságtalan képet vágsz. Én őszintén megmondom, nem bírnék veled egy légtérben megmaradni a leírtak alapján. Rühellem a sértődékeny egyéneket.
Másfelől viszont lehet, hogy a haverod a tapló. Arrogáns és önző, megkockáztatom, kicsit sznob.
Mindent összevetve várj világrengető elemzést a pár mondatból, amit ide kanyarintottál nekünk. Felvetettem két nézőpontot Szerintem, látattlanban igen nehéz tisztességes döntést hozni.
Nem tűnik túl fair csávónak az illető a leírásod alapján, Kérdező. Mi lenne ha mondjuk vele is megosztanád az aggályaidat, mint velem, aztán majd kisül belőle valami. Ha kerülgeted a forró kását, nem oldódik meg a probléma.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!