Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet ez barátság?

Lehet ez barátság?

Figyelt kérdés

Én mondhatom kicsit sértődékeny vagyok.De állandóan kérdezi,hogy mi a bajom.Később azt

mondja,hogy unalmas vagyok és fiús.Lehet,hogy paranoiás vagyok

de sokszor úgy érzem kibeszélnek a hátam mögött.Nyáron is próbáltam találkozni vele de nem igazán érdekelte.Azt mondják jobb egyedül mint rossz társaságban.Már nem is hiányoznak sem ő sem a többi.Szerintetek igazam van?

2013. aug. 30. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Most egy konkrét emberről van szó vagy egy társaságról?

Egyébként egyikőtöknek sincs igaza, szerény véleményem szerint.

Te sértődékeny vagy, ami alapjáraton irdatlan tulajdonság - idegesítő a másiknak, egy idő után megunja, hogy a kedvedbe járjon és fegyelmezze magát, nehogy valamivel megsértse a lelkecskéd. Nem ismerlek, de gondolom azért kérdezgeti, hogy mi bajod van, mert fancsali, lenéző, unott vagy esetleg barátságtalan képet vágsz. Én őszintén megmondom, nem bírnék veled egy légtérben megmaradni a leírtak alapján. Rühellem a sértődékeny egyéneket.

Másfelől viszont lehet, hogy a haverod a tapló. Arrogáns és önző, megkockáztatom, kicsit sznob.

Mindent összevetve várj világrengető elemzést a pár mondatból, amit ide kanyarintottál nekünk. Felvetettem két nézőpontot Szerintem, látattlanban igen nehéz tisztességes döntést hozni.

2013. aug. 30. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezen el kell gondolkodnom.Talán tényleg megunt.De én nem vagyok lenéző vagy unott.Ő meg nem önző.Csak néha amikor elkezdi,hogy ellopja a biciklim aztán a ruhámat ráncigálja direkt,hogy dühös legyek.Én nem ilyen vagyok.A nyugit szeretem.Rajzolok legtöbbször olvasok.(nevezzenek strébernek)Ő ezt unja.Én meg azt unom,hogy nekem panaszkodik.Szóval hárman szoktunk együtt beszélgetni.Amikor közülük hiányzik valaki ugye ketten maradunk és olyanokat mondanak nekem:ne mond el neki de én örülök,hogy nincs itt.Aztán folyton együtt vannak.Én meg ezt unom.Hogy két tűz közé kerülök.
2013. aug. 30. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tűnik túl fair csávónak az illető a leírásod alapján, Kérdező. Mi lenne ha mondjuk vele is megosztanád az aggályaidat, mint velem, aztán majd kisül belőle valami. Ha kerülgeted a forró kását, nem oldódik meg a probléma.

1.

2013. aug. 30. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben.Majd meglátom.Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!