Kíváncsi vagyok a véleményetekre?
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy barátnőm aki folyamatosan parancsolgat nekem de egyszerűen nem tudom neki azt mondani hogy nem!!!!!
Tudom hogy azt válaszolnátok hogy tanulj meg de lécci valami tanácsot adjatok!!!!!
2013. aug. 29. 21:09
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen bnőm,de egy idő után meguntam a parancsolgatását,nem vagyok én a pincsi kutyája.
Egyszerűen olyan ember vagy aki nem szeret nemet mondani.
Ilyenkor a legegyszerűbb ha kitalálsz vmi hazugságot.Így konkrétan nem mondasz nemet :D Egy darabig én is ezt csináltam.Utána már simán meg mondtam,hogy nem,nincs kedvem szóval az igazat.
Konkrétan miket parancsolgat neked?
2/6 anonim válasza:
nekem is volt ilyen.sőt én senkinek sem tudok nemet mondani,mert úgy érzem h akkor csalódást okoznék,és ez sokan ki is használjál :/ mostmár nem olyan sűrűn mondok igent,mert most új lappal kezdek egy új városban :)
3/6 A kérdező kommentje:
:)
2013. aug. 30. 11:46
4/6 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy NEM! Ha mindenbe bele egyezel, sak eldurvulnak a dolgok...Mond meg neki, hogy vagy befejezi, vagy szakítsd meg vele a barátságot.:( Ez a legjobb megoldás. Szerintem.
5/6 anonim válasza:
Figyelj, eldöntöd, hogy van e kedved a dologhoz, de ha nincs annyi, hogy elmondod, hogy most nem akarod megcsinálni, amit kér. Ha meg próbál rábeszélni mondd meg neki, hogy te nem szeretnéd ezt, és nem igaz barát, ha mégis rá akar beszélni. És te senkinek nem vagy a csicskája, hogy ugráltassanak téged! Állj a talpadra, és védd meg a saját igazadat!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2013. aug. 30. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!