Mi a tuti csajozos szoveg? megvan a technikam csak kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Figyelt kérdés
hogy kezdjek ki eggy csajjal?2013. jún. 22. 18:50
1/8 anonim válasza:
pl : kő kóla,banyek ?
-de ez nem biztos......
3/8 anonim válasza:
Ha meg van a technikád, akkor miért nem használod azt? Esetleg mégsem megy olyan jól?
4/8 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, hogy tuti csajozós szöveg. A csajozás nem pusztán a szövegen múlik, hanem inkább testbeszéd, megjelenés és gondolkodásmód.
5/8 anonim válasza:
ha nekem vki lenyom egy csajozos szöveget az a melegebb éghajlatra elküldöm,mert unalmas,és egy a sok közül.
az szintem gaz h szep a szemed stb.
6/8 anonim válasza:
tanulj meg helyesen írni, még jól jöhet....
nos, csaja válogatja. ami bejön az egyiknek, attól a másik még világgá szaladhat.
személy szerint utálom a sablondumákat. bírom ha illeszkedik a helyzethez amiben megszólít és nem rögtön a külsőmet méltatja. de még így sincs végleg megnyerve a csata :P
7/8 anonim válasza:
pl.: hiányzik a csókod illata XDDDDDDD ezt az egyik srác osztálytársam kipróbálta egy csajjal (chaten)...... a csaj letiltotta xDD
8/8 xKakashix válasza:
Felszedlek, mint rőzseszedő anyóka a kézigránátot! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!