Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kiváncsi!?

Figyelt kérdés

Van egy párom 7 éve (én vagyok a nő), együtt élünk. 2 és fél éve váltott munkahelyet, ahol összehaverkodott 25 és 45 közötti nőkkel. Sokat mesélt róluk, különösen 2-ről, mindkettő családanya. Egyik 38 éves a másik 45. Párom 30 éves. Fél év után mondtam neki h meg szeretném őket ismerni, mondta h oké. Eltelt úgy 1 év h a 38 évesnek sosem volt ideje, mindig volt oka h miért nem ér rá.

Eleinte nem tudtam h most a nő az aki kifogásokat keres, vagy a párom az aki esetleg nem akarná. Aztán tavaly szeptemberben úgy nézett ki h lesz egy 5-ös találka (párom,én, a nő az új pasija akit be szeretett volna mutatni és a nő barátnője). Kicsit úgy érzetem h ez nem arról szól h engem akarna megismerni hanem arról h Ő mutassa be a pasiját a páromnak. Aztán jött is a telefon h bocsi a nő barátnője nem ér rá, így nélküle inkább majd máskor. 2 hónapra rá én is bekerültem arra a munkahelyre ahol ők dolgoznak, csak más osztályra. Egyik nap a munkahelyen összefutottam ezzel a nővel, és gondoltam ha a tali nem jött össze, akkor majd bemutatkozom. Hihetetlenül örültem neki h végre megismerhetem. Őszinte szándékkal odaléptem hozzá és bemutatkoztam.

Azóta eltelt 8 hónap, de 2 szót nem váltottunk a helo-helon kívül. Úgy éreztem h utál valamiért, de nem tudtam megmondani h miért. Megkérdeztem tőle de persze a válasza az volt h miért utána semmi baja velem.

Szerveztünk egy kis bowling partit ahova 8an mentünk de ő nem lett meghívva az fenti okok miatt.

Pár napja egyik srác megemlítette ezt a bowlingot, és erre a nő megsértődött hőt miért nem hívta el a párom. aztán amikor megtudta h én is ott voltam annyit mondott h " jaa akkor el sem mentem volna"

Azóta 2 szót nem beszél a párommal, be van sértődve.

Nektek ez a viselkedés a nő részéről minek tűnik? Miért sértődik meg ha el sem jött volna ha ott vagyok és miért viselkedik ilyen utálattal velem szemben? Ötletek? Komolyan érdekelne h szerintetek miért...

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 22. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hú! Én már attól dühös lettem, hogy elolvastam. Főleg ez a rész irritáló: annyit mondott h " jaa akkor el sem mentem volna". Jó nagy tuskó lehet ez nő! Párodat nem kérdezted, hogy mégis mi lehet a problémája veled?
2013. jún. 22. 08:40
 2/7 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem h 2 éve a párom és ez a nő nagyon nagy barátok voltak, elég bennsőséges volt a kapcsolatuk (lelkitámasz és ilyesmi)
2013. jún. 22. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, meg is kérdezte a nőtől, de csak annyit mondott neki h semmi baja velem, aztán meg h tart tőlem mert fél h megtépem. De okot sem tudok h miért kéne megtépnem. Komolyan nagyon meg szerettem volna ismerni. nem tudom miért csinálja ezt..
2013. jún. 22. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a szitu:) Barátommal mi is 7 éve vagyunk együtt és volt egy gyerekkori barátja(lány). Sokat összejártak és amikor összejött velem barátom a csaj is rámozdult hogy mi lenne ha járnának. Én persze erről nem tudtam még akkor. Csak furcsa volt hogy utál a csaj. Aztán kb 3 év után elmondta ezt barátom hogy mit akart tőle a csaj és leesett, hogy ezért nem kedves velem. Na de engem meg annyira érdekel ez:) Nem fogok nyalizni olyannak aki ilyesmi miatt utál úgy hogy nem is ismer. Szóval én valami ilyesmire tippelnék. Én nem izgulnék a helyedben hogy barátod félrelép, szerintem a nő mozdult volna rá csak hiába, innen az undokság. Tudod szokták mondani, hogy ne arra legyél féltékeny akiről beszél, hanem akiről hallgat! És milyen igaz!
2013. jún. 22. 09:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Annyi a különbség a Te eseted és a miénk között, hogy én vagyok vele régebb óta (7 éve), a nő pedig csak 2,5 éve ismeri a párom.

Amúgy ugyanezen a véleményen voltam 1 éve is, és a viselkedése miatt egyre jobban úgy érzem h ez lehet az oka. Ha nem is a jelenben, mivel van pasija már, de a múltban amikor taccson volt, a páromnak öntötte a ki a lelkét. A párom meg elég megértő tipus és jó hallgatóság :)

Köszi a válaszod :)

2013. jún. 22. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes egy helyzet :D
2013. jún. 26. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet megcsalt a pasid és a nő azt hitte elfog hagyni érte téged.
2017. jún. 2. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!