A haverom miért használja ki a jóságomat?
Neked kell felismerni a helyzetet, és eldöntened, hogy mit reagálsz. Ez amúgy is nagyon sok dologtól függ...
Nézd, leírom én mi alapján döntöttem úgy ahogy:
Egészen kb. fél évvel ezelőttig mindenkinek segítettem, ott voltam, ugrottam ha szóltak, mentem-utaztam, mindent(!) megcsináltam első szóra ha kérték. Ha én egyszer kértem, vagy akár csak kérdezem is valamit, sokszor még egy válasszal sem méltattak, nemhogy segítettek volna apróbb dolgokban is. Na, látod, onnantól fogva konkrétan lesz@rom, és egyszerűen elegem lett az összes olyanból, akiről te is beszélsz. Én nem lettem más ember, de hogy többet nem használnak ki, az tuti. Ahogy elnézem téged is túl normálisra neveltek... fel a fejjel, és tényleg válogasd meg hogy kinek-mit, mert bizony sok-sok időt fog erre rámenni, rosszabb esetben pénzed, kapcsolataid is... 19F
Szóljál neki hogy ez van, ne magyarázzon félre, mert zavar téged a dolog,és mondja el ha valami baja van, mert unod a kifogásokat. Én is hasonló helyzetben voltam, egész éven keresztül, és nem szóltam csak tűrtem, meg nyugtattam magam,közben pedig kis híján idegroncs lettem :) Mondjuk nálam sokkal durvább volt a helyzet mint nálad. Nálam az lett a vége, hogy nem nyíltan de közölte hogy ő lesz-rja azt is ha megszakítjuk a kapcsolatot, és persze nem ismerte be hogy nem oké amit csinált, mindent én láttam rosszul...
Na nálad nem kell feltétlenül hogy ez legyen a forgatókönyv, sőt inkább ne ez legyen. Közöld vele a tényt, és normális hangnemben. lehet valami baja van, vagy bármi lehet, csak inkább szólj neki és ne idegesítsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!