Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szégyellem a házunkat, mit...

Szégyellem a házunkat, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a "gondom", hogy nem rég műtöttek, most ágyban fekvős vagyok és az osztálytársaim átjönnének látogatni. Csak hogy én régóta szégyellem a házunkat, soha nem is hívtam őket ide, mindig csak én mentem hozzájuk. És legtöbbjük, modern építésű "kacsa lábon forgó palotában" él,én viszont régi építésű házban, régi bútorokkal (nem vagyunk gazdagok:( ). Tudom hülyeség, de engem aggaszt hogy mit fognak gondolni a haverok..Szerintetek?

2013. aug. 23. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha lenéznek,akkor még haveroknak sem lehet hívni őket...
2013. aug. 23. 21:50
 2/10 anonim válasza:
81%

Ne törödj a külsöségekkel ha rend van és tisztaság ne szégyenkezz! Mi sem vagyunk eleresztve de együtt van a család ez a lényeg!

Ha meg ez miatt nem álnak szoba akkor jobban jársz!

2013. aug. 23. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el őket ez nem érdekli, míg a lányokról inkább lehetne ezt mondani, hogy szánakoznának rajtad, de a fiúkat ez hidegen hagyja.
2013. aug. 23. 22:02
 4/10 anonim válasza:
80%
Ha tényleg a barátaid nem az fogja érdekelni őket h hol laksz hanem az h mi van veled (bocsi kicsit közhelyesen hangzik de igaz tapasztalatból tudom):)
2013. aug. 23. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerekkoromban mi is régi házban laktunk régi bútorokkal, és én is szégyelltem, és nem is nagyon hívtam barátnőket oda. Lány vagyok. A tesóm fiú, őt nem zavarta, sok haverja jött át, és nem foglalkoztak vele.

A fiúkat az ilyesmi egyébként is kevésbé érdekli.

2013. aug. 23. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

A tisztaság számít csak. Ha tiszta, rendes otthonod van, akkor nincs mit szégyellned.

Amúgy meg, jobb ha tudod, hogy nagyon sokan szívesebben mennének régi építésű házakba mert azoknak még jó vastag a faluk. Nem úgy mint az új építésű házaknál ahol minden ki vagy be vagy át hallatszik..

2013. aug. 23. 22:12
 7/10 anonim válasza:
75%
Nagyon egyet értek az elöttem szólókkal, a tisztaság a legfontosabb! Én kacsalábon forgó házakba laktam már felnőtt koromba, és tiszta is, de amikor a nagymamám kis sátortetős házába végigsétáltam, én komolyan mondom irogyeltem azt a végtelenül letisztult mindenséget, ami ott körülvett! De hogy ne mond azt hogy persze mert az a nagyi, más idegen háznál is éreztem! A harmónia a tisztaság nem pénzhez köthető! Nincs miért aggódnod! Csak bátran!
2013. aug. 23. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ha igaz barátok akor nem az fogja öket érdekelni hogy milyen házba laksz hanem az hogy hogy vagy

én mindig várom hogy megnézem a házat sokat elárul a családrol ha tiszta baj nem lehet szerintem legalábis nekünk elég uly házunk van de mikor jön valaki és nincs kitakaritva akkor azér soktam szégyenkezni még ha öt nem is érdekli

2013. aug. 23. 23:57
 9/10 anonim válasza:
100%

Tényleg igazak ezek a válaszok. Csak legyen rend,és tisztaság. Én is jártam már így. Amikor bejöttek a barátaim nagyon féltem, h mit fognak szólni, h lenéznek-e, de semmi sem történt, nem szóltak semmit, és egész jól elvoltunk. :)

bár nálunk inkább a helyszűke a gond... de vhogy mindig megoldjuk :D

2013. aug. 24. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy ilyen barátnőm, nagyon régóta barátnők vagyunk. Neki is volt egy betegsége és meg beszéltük, hogy meglátogatjuk. Kis családi házban éltek és nekik nem volt benti WC csak kint. És mikor az egyik lány el akart menni a WC-re mondta, hogy nekik sajnos csak kint van, és elkezdtek rajta röhögni. Persze nagyon rosszul esett neki, és később vissza mentem, hozzá mert beszéltem a többiekkel, hogy nagyon nagy-nagy parasztság volt amit műveltek. Azóta mi vagyunk a legjobb barátnők pedig már ez vagy 20 éve volt. És mondhatni, hogy abból a társaságból Ő él a legjobb körülmények között. Senki nem tehet arról, hogy hova született és ahogy már előttem is írták, aki emiatt csúfol vagy bánt téged az nem is igazi barát.
2013. aug. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!