Barátnőmnek az apja hozzávágott teljes erőből egy tányért a barátnőmhöz, akinek valószínűleg eltört a bordája. Fel lehet ezért jelenteni? És ha igen, akkor mit kap érte?
# 17
Besz*riak vagyunk, csak a neten huszárkodunk?
Legalább ha téged megver az öreg akkor nyugodtan tehetsz feljelentést.
Én 20 évesen nekimentem 3 cigánynak, amiért kezet emeltek a hazafele buszozó barátnőmre. Persze nem tudtam őket megverni, esélyem sem volt. De legalább a lány el tudott menekülni addig haza, nekem meg igazán komoly bajom nem lett, eb csont beforr.
Így legyél hős, állj oda a fater elé és mond meg neki aztán viseld következményeit.
#21, olvasd újra: ". nem fognak lefolytatni egy fél éves eljárást környezettanulmánnyal, kutyafülével, hogy aztán a lányt 2 hétre intézeti nevelésbe vegyék..." - látod, ott a mondat elején egy NEM szó...
De itt nem is ez az izgalmas, hanem az, hogy szerinted mennyi esélye van annak, hogy a lány ezek után még kapcsolatot akarna a Kérdezővel? Mert szerintem kb NULLA, valszeg pipább lenne rá, mint az apjára - joggal - hogy ő is semmibe vette az akaratát, és megpróbált átnyúlni a feje felett... és tényleg egyedül maradna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!