Hogyis van ez a képzelt barát dolog?
elég szar mostanában az életem és nincs akivel megoszthatnám. mármint barát. volt egy barátnőm de elmegy a közelből és már ő se lesz. arra gondoltam h amíg nem találok egy új barátnőt addig megpróbálkozhatnék egy képzeletbeli baráttal. azért merészkedek kiírni ezt a kérdés mert úgy láttam itt az oldalon h rengeteg embernek van :D
szóval dondolom döntsem el a nemét, adjak neki nevet stb... és beszélgessek vele? de úgy h én válaszolok magamnak? xd meg sokan írják h látják is? h lehet elképzelni valamit úgy h látod magad előtt élethűen?
ha ha:D tudtam h lesz olyan aki azért se a kérdésre válaszol:)
mi van ha azt mondom h pszichológus vagyok? azoknak is lehetnek problémái:D
Hát barátot nem lehet csak úgy választani. De képzeletbeli barátra szerintem nem szabad rámenni. :D
Próbálj inkább olyan helyre járni ahol találhatsz magadnak barátot. Válasz valamilyen sportot vagy ilyesmi. :)
Mondjuk nekem szerintem van egy nagyon jó barátom, meg van egy szuper barátnőm is, csak még nem ismerem őket. De elképzelni és beszélgetni a semmivel... az semmi. :D Ismerőseid is csak vannak akikkel beszélgethetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!