Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyis van ez a képzelt barát...

Hogyis van ez a képzelt barát dolog?

Figyelt kérdés

elég szar mostanában az életem és nincs akivel megoszthatnám. mármint barát. volt egy barátnőm de elmegy a közelből és már ő se lesz. arra gondoltam h amíg nem találok egy új barátnőt addig megpróbálkozhatnék egy képzeletbeli baráttal. azért merészkedek kiírni ezt a kérdés mert úgy láttam itt az oldalon h rengeteg embernek van :D

szóval dondolom döntsem el a nemét, adjak neki nevet stb... és beszélgessek vele? de úgy h én válaszolok magamnak? xd meg sokan írják h látják is? h lehet elképzelni valamit úgy h látod magad előtt élethűen?

2013. aug. 22. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Fordulj inkább pszichológushoz. Nem szégyen az, én is voltam már (más okból).
2013. aug. 22. 15:23
 2/10 A kérdező kommentje:

ha ha:D tudtam h lesz olyan aki azért se a kérdésre válaszol:)

mi van ha azt mondom h pszichológus vagyok? azoknak is lehetnek problémái:D

2013. aug. 22. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
hugomnak volt :) úgyhívták h Lara :) eléggé eltársalgott vele míg egyedül volt :D
2013. aug. 22. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
ha pszihológus lennél nem tennél fel ilyen kérdést. Amúgy elég hülye vagy. Ne akarj képzeletbeli barátot. szerezz igaziakat.
2013. aug. 22. 16:59
 5/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye:) nem ismersz valakit ne hülyézd le:)
2013. aug. 22. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ezt napló formájába öntöd: pl.: Kedves Nóra (a Nóra lehet kitalált barát) akkor szerintem nem gáz. Kiadod magadból a dolgokat és nem keveredsz fura szitukba,a magadba beszélések által.
2013. aug. 22. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, írhatsz például blogot is, én is azt írok, és jó érzés leírni az az igazság. Amúgy első vagyok, szóval ha pszichológus lennél, akkor valóban tudnád, hogyan kezeld a bajaidat, és nem itt kérnél segítséget. Én sok sikert kívánok neked, hogy szerezz barátokat, barátnőket, lehetőleg ne képzeletbelieket. Ha ehhez segít egy blog, hogy kiírd magadból a dolgokat, hát tedd. De lehet, hogy egy pszichológus is tudna segíteni.
2013. aug. 22. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:
csak vicceltem nem vagyok az xd viszont jártam egy évig pszichológushoz mások okból, de abba sem sokat segített
2013. aug. 22. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát barátot nem lehet csak úgy választani. De képzeletbeli barátra szerintem nem szabad rámenni. :D

Próbálj inkább olyan helyre járni ahol találhatsz magadnak barátot. Válasz valamilyen sportot vagy ilyesmi. :)

Mondjuk nekem szerintem van egy nagyon jó barátom, meg van egy szuper barátnőm is, csak még nem ismerem őket. De elképzelni és beszélgetni a semmivel... az semmi. :D Ismerőseid is csak vannak akikkel beszélgethetsz. :)

2013. aug. 22. 21:52
 10/10 A kérdező kommentje:
rengeteg barátom volt, társasági ember voltam. sosem éreztem a magányt. de történt valami ami miatt eltávolodtunk. és azóta nem tudok kialakítani senkivel sem olyan viszonyt amilyet szeretnék:/
2013. aug. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!