Megváltoztam?

Figyelt kérdés
A történetet kommentben találod.

2013. aug. 15. 22:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem, hogy cigó, de nem értem miért nem lehet leírni...
2013. aug. 15. 23:18
 12/21 A kérdező kommentje:

23:12eskének :)

Köszönöm válaszod.

Igazából R annyira durván beszél a többiekről, hogy nem tudom elengedni a fülem mellett, azokat, amiket mond. Hiszen ők is a barátaim, és kötelességemnek érzem azt, hogy megvédjem őket IS. És ezekből is vannak a nagy viták, hogy én őket jobban szeretem mint őt.

Elmondtam neki, hogy őt is nagyon szeretem, de nem érti meg. :)

2013. aug. 15. 23:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Odaírtam. Azért mert nem szeretem ezt a szót.
2013. aug. 15. 23:21
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Ennyire azért nem lehetsz rasszista...
2013. aug. 15. 23:22
 15/21 A kérdező kommentje:
Hülyeségekre nem válaszolok. Viszlát.
2013. aug. 15. 23:26
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
legalább ez egy jó lecke volt. cigánnyal nem barátkozunk...
2013. aug. 15. 23:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Nevezz hülyének, de abból, hogy "más", arra asszociáltam, hogy meleg, nem arra, hogy cigány. Egyébként szerintem a roma egy borzasztó álszent szó, de ebbe most nem mennék bele. Így viszont az ügy is bonyolultabb. Most akkor a "más" sráccal együtt voltatok? Vagy csak ő hitte úgy? Vagy csak szerette volna? Ebben az utolsóban biztos vagyok. És most azzal a "G" gyerekkel együtt vagy? Mert akkor R-t hagyd inkább, a sztoridból egyértelmű, hogy nem csak a cimborád akar lenni. Viszont B-vel még mindig rendezheted a kapcsolatot.

Első voltam.

2013. aug. 15. 23:35
 18/21 A kérdező kommentje:

Érthető, hogy máshogy jött le neked. Bocsi, tényleg le kellett volna írnom azt a szót..:D

Igen, szerintem se menjünk bele :) Egyébként nagyon sokat bántottak engem a roma gyerekek annó az általánosban, és a szüleim emiatt is tiltottak R-től.

Igen, R azt szerette volna, ha összejövök vele.

G-vel nem vagyok együtt...bár R szerint igen, és "hálótársak vagyunk". Erre mondtam h nagyon megbántott. Le k***zott és egyebek....

2013. aug. 15. 23:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, én azt gondolom, hogy megváltoztál. Az biztos, hogy az a "V", vagy mi volt a betűje egy kicsit a követendő példa is lett a szemedben, az pedig, hogy szembementél a régi barátaiddal, nem volt szép. De ha nem érezted jól magadat velük, nem is csodálom, nem elítélendő. Az egyértelmű, hogy R féltékeny G-re, és ha a szüleid nem szeretik, és te se, semmi okod nincs rá, hogy újra a barátja akarj lenni. Mindkettőtöknek az lesz a legjobb, ha elfelejtitek egymást.

B-vel még akármi lehet, de ha már meg is beszéltétek, mi itt a baj?

Mellesleg mindenki megváltozik az évek alatt, ez a normális.

2013. aug. 16. 18:22
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem pont követendő példa lett számomra, mert nem akartam olyan lenni mint ő. Az ízlésem lett más. Talán ha nem találkozok V-vel, akkor is megtörténnek velem ezek a dolgok, úgyhogy nem hiszem, h feltétlenül ő a "hibás".

Én nem mentem szembe a régi barátaimmal, hiszen mindig is próbáltam megtalálni az egyensúlyt a két társaság között, én nem álltam senki oldalán sem.

Igen, szerintem is féltékeny G-re R, bár ő tagadta. Attól, hogy a szüleim nem szeretik, én szeretem.

2013. aug. 16. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!