Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok! Én 17/F
2013. aug. 10. 20:22
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

A 4. vagyok.

Heh, mintha magamat hallanám. Mármint a "kimozdulnék de nincs kivel" esetében. Legalább nem vagyok egyedül.

19/F

2013. aug. 25. 23:50
 32/45 anonim ***** válasza:

30/as vagyok.

Azt hittem eddig én vagyok csak ilyen szerencsétlen. Másoknak olyan könnyűnek tűnik a dolog csak úgy körülzsongják őket a haverok, buli megállás nélkül. Nekem egy komoly barátnő is talán segítene, de azt is hogyan egyedül neten? vagy menjek el egyedül valahova? Egyszerűen ebből a körből értelmes megoldást nem látok. Max. ha sporttal nem találok valakit, na de azt is egyedül? Nem fogok füvezni, drogozni hogy egy bandába bekerüljek. XD

2013. aug. 25. 23:58
 33/45 anonim ***** válasza:
Látom, megtaláltam az internetes hasonmásomat. :D
2013. aug. 26. 00:03
 34/45 A kérdező kommentje:
Én is ebben a cipőben járok,mint ti,30-as,és 4-es. Úgyhogy most már hárman vagyunk :D Hol laktok? :D
2013. aug. 26. 00:05
 35/45 anonim ***** válasza:
Te hol laksz kérdező?
2013. aug. 26. 14:18
 36/45 A kérdező kommentje:
Én Budapesten.
2013. aug. 26. 14:49
 37/45 anonim ***** válasza:
Én is.
2013. aug. 26. 14:57
 38/45 anonim válasza:
15/L ehh ^^
2013. aug. 26. 20:24
 39/45 anonim ***** válasza:
Fehérvár :D
2013. aug. 26. 20:56
 40/45 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen nekem sincs. A párommal 2 éve összeköltöztem az ő városában, vele szoktam mászkálni, senkit sem ismerek itt, a kollégákkal se barátkoztam össze.

Régen sok barátom volt, középiskolában 4 nagyon jó barátnő, 7-8 barát, rengeteg haver, egyetemen 2 jó barátnőm volt és kb. 10-15 emberrel voltam jóban, de már mindenki távolra került, levelezni se levelezünk, amit nem is nagyon szeretek.

Ha hazalátogatok, akkor 2 barátnőm maradt akivel mindig összefutok, velük régen nagyon jóban voltam, de 2 havonta 1 találkozóval és néha egy kis chattel már felszínessé vált, csak a legfontosabb történéseket beszéljük meg, nincs az, ami régen.

Sok barátom az exemmel szakításkor vesztettem el, közös baráti körünk volt, kb. 1/3-ukat még az exem előtt ismertem, de aztán nagyrészt ő találkozott velük többet, nagy bulis társaság volt, én meg már annyit nem jártam el, a sulis barátnőmmel mozogtam, dolgoztam, majd el is költöztem.

Most meg azon gondolkozom, hogy itt hol próbáljak barátnőt keresni, meg ha lenne, mikor lenne időm találkozni vele, így is annyi dolgom van.

2013. aug. 26. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!