Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok! Én 17/F
2013. aug. 10. 20:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
Nekem sincsenek. :( 17/L
2013. aug. 25. 20:46
 12/45 anonim ***** válasza:
Szintén nincs. 22/L
2013. aug. 25. 20:49
 13/45 anonim ***** válasza:
Nekem sincs, de tudod mit nem kellenek. Minek? Szar szemét emberekkel van tele a világ. Én mindig igyekeztem kedves lenni, de azzal szart sem ér az ember, csak kihasználnak. Szóval át kell gázolni ezen a sok trutymó genyó emberen és akkor viszed valamire. Amúgy honnan veszed, hogy 1,5 millió embernek nincs barátja? Olvastad valahol?
2013. aug. 25. 21:15
 14/45 anonim ***** válasza:
Utolsó! Teljesen igazad van! Én is mindig kedves vagyok az emberekkel,de azt kapom,hogy én vagyok kinevetve és kibeszélve! Mindig,ha bajban van egy ismerősöm ott vagyok!Aztán leszarják az egészet,ha valamikor meg nem tudok ott lenni,mert pl nekem is gondom van.Ez nem barátság! Mindig egyedül hagynak engem is..úgy látom,hogy egyedül önmagunkra számíthatunk
2013. aug. 25. 21:20
 15/45 A kérdező kommentje:
Igen,olvastam egy ilyen célú kutatásról. Újságban volt benne,ha jól emlékszem. Ja,és még arról is volt szó,hogy főleg a férfiak maradnak barát nélkül.
2013. aug. 25. 21:21
 16/45 anonim ***** válasza:
A lószart. A pasiknak egyébként csomó haverjuk van, de az ő kapcsolataik inkább felszínesek. Én nő vagyok egyébként, és én is csak a bajban vagyok jó. De többet nem hagyom ezt, sőt igazából már alig várom, hogy az illető akinek eddig jó voltam lelki szemetesládának, újra nyavalyogjon és elküldhessem oda, ahova való. Ja, amúgy az előző kissé dühös válaszoló vagyok.:)
2013. aug. 25. 21:25
 17/45 A kérdező kommentje:
A haver és a barát teljesen más :D Felszínes kapcsolatot akárkivel ki lehet alakítani. Haverjaim nekem is vannak,de semmit nem érnek.
2013. aug. 25. 21:29
 18/45 anonim ***** válasza:
Hát, nekem még haverjaim sincsenek. Szóval, teljesen egyedül érzem magam. De gondolom egy idő után majd hozzászokom. Ha lehetőségem lenne, megfosztanám magam az érzéseimtől, hogy olyan robotszerű valami legyek, akinek nincs szüksége szeretetre.
2013. aug. 25. 21:32
 19/45 anonim ***** válasza:
Ja, még mindig a dühöngő vagyok.:)
2013. aug. 25. 21:33
 20/45 A kérdező kommentje:
Kedves dühöngő! :) Megkérdezhetem,hány éves vagy?
2013. aug. 25. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!