Tiszta szánalmasak vagyunk gyerekek! Én speciel nem tudom, hogy hol rontom el a barátkozást, lehet nem kellene önmagam adnom? :) 22-es dühöngő
2013. aug. 25. 21:57
24/45 anonim válasza:
Amúgy szerintem manapság már tényleg nincsenek normális barátságok. Lehet olyanra vágyunk, ami nincs is.
2013. aug. 25. 21:58
25/45 A kérdező kommentje:
Szerintem sincsenek. Mondjuk ha ezt valami olyan ember,akinek vannak "barátai" biztos azt mondaná,nekem is mondták már,hogy ez önvígasz. Pedig szerintem nem.
2013. aug. 25. 22:12
26/45 anonim válasza:
Ma már kevés a normális, empátiával és érzelmekkel rendelkező ember. Mindenki a saját nyomorával van elfoglalva, nem kell más nyűgje-baja, így ilyen felszínes barátságok születnek. És úgy vettem észre, hogy az egyik embert erre, a másikat arra tartják. Miért? Mert önzők. Én a leli szemetesláda vagyok, a másik bulizásra jó, a harmadik meg valami másra. Az, hogy mondjuk a jóból nekem is járna, az nem probléma, a lényeg, hogy kiönthette kicsi lelkét. 22-es
2013. aug. 25. 22:26
27/45 anonim válasza:
Engem a suliban tudnak kihasználni..tanulok lelkiismeretesen és a többiek meg végig bulizzák,pasizzák a napot,így elvárják,hogy szinte én írjam meg helyettük.Persze nem segítettem legutóbb,így én vagyok a roh***k az évfolyamon..-.- Színvonal alul.
Akkor a kollégiumban a szobatársaim mellettem szexeltek és én lettem UFOnak nézve,mert nem tűrtem el,amikor ez jó dolog..-.- Ezek után nem is akarok barátokat
2013. aug. 25. 22:36
28/45 anonim válasza:
Ne hagyd magad! Én se segítettem az évfolyamtársaimnak, mivel soha sehova nem hívtak, mindenből kihagytak. Sőt, volt, hogy amikor kérdeztek vizsgán, direkt rossz választ mondtam.:) 22-es
2013. aug. 25. 22:42
29/45 anonim válasza:
Köszi 22es!Megfogadom a tanácsod! Rossz válasz? Ez tetszik! :D
Sajnos koleszos leszek most megint és tartok ezektől.Normális,vissza húzódó lány vagyok,akit könnyen lehet bántani.Gondolom itt a gond.Nálunk vannak olyanok is,akik kigúnyolják az évfolyamon lévőket,hogy néz ki stb előítéletekkel.Nem értem..sose beszéltek velem/velünk,hogy így "utálkozzanak"
2013. aug. 25. 22:54
30/45 anonim válasza:
Nekem sincsenek se barátai se haverjaim itthon, ahol lakom egy kortársammal sem beszélek igazából. Valahogy egy csoportba tömörültek, én meg régen kimaradtam. Egyetemen lett egy legjobb barátom, aki nekem az, de fordítva nem hiszem kölcsönös. Neki sok haverja van otthon. Sőt néha úgy hiszem, csak azért barátkozik, mert kellek neki segíteni tanulni. De ezt már szerintem beképzelem. :D Iszonyat jó volt vele egyszer találkozni ezen a szakadt nyáron. Ismerősök főleg lányok vannak, de ők nem haverok, se barátok. Utálom ezt az érzést, mennék én bulizni, csajozni kimozdulni programokra, de nincs kivel, főleg itthon (hétvégén és nyáron) Abszolút megértem a kérdezőt, de ő még fiatal :D 21/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!