Beköpnéd a legjobb barátodat a szüleinek, ha füvezne vagy drogozna?
Nem, mivel a barátom. mivel én sem vagyok egy makulátlan ember, ezért még képmutatóbb lennék ha pont olyan árulná el a havert, aki szintén zenész
21/F
A fű és drog nem ugyanaz?
Amúgy nem. Előbb megkérdezném, miért, mióta. De megszavaznám neki a bizalmat, és nem köpném be zsigerből.
képzeljétek el, hogy szülők vagytok, szeretitek a gyereketeket. a hátatok mögött teszi mégis tönkre az egészségét, és akkor derül ki, amikor már nagy baj van. mit mondanátok a legjobb barátjának, aki segített titkolni? nem fájna?
mi az, hogy hátbatámadás. a szülők nem idegesítő ősök, akik minden jót elrontanak, hanem tapasztalt felnőttek, akik jót akarnak a kölyküknek (kivétel ezért lehet)
Nem, nem támadom ilyen spicli módon hátba, inkább hagyom hogy leépüljön, aztán lassan, fájdalmasan meghaljon. Hiszen ez egy jó barát dolga! (Irónia)
Természetesen szólnék a szüleinek, elmondanám hogy nem az ő hibája (akkor is ha nem igaz), és én is segítek neki a leszokásban.
Aki meg szórakozásból drogozik bulikban, az tuti hogy nem a barátom, jobban megválogatom a baráti köröm, minthogy partidrogos nyomikkal lógjak.
Nem köpném be.
Nem vagyok álszent, én is kipróbáltam már a füvet, és bulikon iszok is.
Na meg a saját élete. Van drogos ismerősöm, és mindig elmondom neki, hogy nem kéne, mert ezzel tönkreteszi magát, többet nem vagyok hajlandó tenni, ha ő így jól érzi magát, akkor tegye nyugodtan.
Ha beköpöm annyit érek el vele, hogy elvesztem a
bizalmát, mást nem.
Ha kitudódna a dolog, ugyanezt mondanám a szülőnek. Ő nevelte, nem én, és nem vagyok felelős mások tetteiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!