Hol ismerted meg a legjobb barátodat/barátnődet?
Párkapcsolat nem ér, még ha ő is a legjobb barátod.:)
Hány éves voltál akkor?
Hol ismerted meg a legutolsó embert, akit barátodnak tekintesz? (nem haver) Akkor hány éves voltál?
19 évesen ismertem meg, az egyetemen. Ő is 19 éves, ő a párom mellett a másik lelki társam és barátom. Nélküle eléggé egyedül érezném magam. Nem láttam már 3 hete és nagyon hiányzik...jövőtől meg 300 km-re leszünk egymástól. Valamit kitalálunk....
Érdekes, mert a párjaink is szeretik egymást, úgyhogy négyesben megy minden. Szülinap, nyaralás, szilveszter stb :)
Nekem két igaz barátnőm van.
Az egyiket még az óvodában, kiscsoportban.
A másikat pedig az általánosban.
Mindkettővel egy településen laktunk.
Bölcsiben ismertem meg, fél évvel fiatalabb. Szüleink jóbarátok, sokat voltunk együtt.
A legutolsó barátosnémat lassan 2 éve ismerem. 19 voltam:)
Szia. Nekem három fontos ember van a páromon kívül, akik számítanak mint barát. Az egyiket (Nikit) még általános iskolába ismertem meg, vele együtt mentünk középiskolába, sajnos ritkán találkozunk, mert mindketten dolgozunk s nekem ugye még családom is van, de a közösségi oldalon napi szinten beszélünk. A másik barátnőmet (Erikát) a munkahelyemen ismertem meg kb 5éve vele is szinte napi szinten beszélünk, de vele heti egyszer biztos találkozok. A harmadik (Edit) őt kb 3 éve ismerem vele kéthetente találkozok.:)
S Neked kedves kérdező?
A legtöbben általánosban, de inkább középsuli, felsőoktatás, néha munkahely.
Én középiskolában, a legelső napon kissé késve érkeztem, már csak mellette volt hely (gólyatáborban nem voltam, mindenki ismeretlen volt számomra), 14 évesek voltunk.
A legutóbbi személyt, akit barátomnak neveznék egy online játékban ismertem meg, később többször is összefutottunk személyesen, de kicsit távol lakunk egymástól. Ő párom után az, aki a legközelebb áll hozzám az ellenkező nemből. 20 éves voltam akkor, ő 25 volt.
Egyébként párom a legközelebbi barátom, de azt írtad, az nem ér :)
21 évesen ismertem meg a legjobb barátnőmet. Jelentkeztem egy állásra, de a tervezett csoporttal nem indulhattam részt venni az oktatáson, mert az előző melóhelyemről késve adtak ki egy papírt. Így egy héttel később mehettem csak, és abban a csoportban volt a barátnőm. :) Azonnal összebarátkoztunk a cigiszünetben. :) Sajnos ő visszaköltözött pár hónappal később vidékre, de a mai napig ő a legjobb barátnőm.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!