A legjobb barátodat átölelnéd, ha úgy éreznéd szüksége van rá?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:49
1/17 anonim válasza:
fiúként fiút nem. lányt igen természetesen :D
2/17 anonim válasza:
fiu fiut nem
lány lányt igen
fiu lányt naná XD
3/17 anonim válasza:
Persze. De ez miért kérdés egyáltalán?
"Ha a barátod fuldoklik, akkor megpróbálnád kimenteni?" Kb ehhez tudom hasonlítani.
4/17 anonim válasza:
Nem vagyok az a nagy ölelkezős, de, ha mindenképp erre lenne szüksége...
Bár inkább kéz a vállra, vagy ilyesmi.
Eléggé viszolygok az ölelkezéstől...
28/N
5/17 anonim válasza:
Én bármilyen felállásban el tudom képzelni! Fiú fiút egyébként miért nem ölelhet meg? Amúgy hülye a kérdés.. Ha már ezen gondolkozol, valamelyikőtök nem érez őszinte barátságot!
6/17 A kérdező kommentje:
10:06 Fiú vagyok és a legjobb barátom fiú. Nem akarom, hogy félre értsen, nem vagyok meleg. De néha jól esik az embernek egy ölelés vagy valami hasonló gesztus, amiről érzi, hogy Te mellette vagy a nehéz időben.
2013. júl. 31. 10:28
7/17 anonim válasza:
Nemtől teljesen függetlenül igen.
Annyira jók ezek a berögzült sztereotípiák egy kis homofóbiával átitatva. Fiú fiút, avagy férfi férfit ugyan miért ne ölelhetne meg? Mert b#zis? Mert az a gyengeség jele? Pffff
28N
8/17 anonim válasza:
És most Kérdező Te érzed úgy, hogy meg kéne ölelned a barátod, vagy neked esne jól a barátodtól?
9/17 A kérdező kommentje:
10:48 Hát, igen.. néha nekem lenne rá szükségem... nagyon kedveljük egymást, tényleg nincs semmi defektusom szexuális téren, csak egyszerűen jól esne...
2013. júl. 31. 11:01
10/17 anonim válasza:
"tényleg nincs semmi defektusom szexuális téren, csak egyszerűen jól esne..."
Értem én, eszembe nem jut ilyenkor a defektus. Szerintem minden érző emberi lény így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!