A legjobb barátodat átölelnéd, ha úgy éreznéd szüksége van rá?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:49
11/17 anonim válasza:
Jó. Lehet hogy én nem vagyok érző ember (:P) de személy szerint én nem szeretem ha ölelgetnek. Családon belül ok, azokban a helyzetekben amikor ismerősök "erőltetik ki" én nagyon kellemetlenül érzem magam, ugyanígy utálom ha valaki "hosszan fog kezet". Engem zavar, nem tehetek róla.
12/17 A kérdező kommentje:
Egyszer éreztem úgy, egy hosszú beszélgetés után, sok nehéz dologban voltunk együtt, sok mindent megéltünk egymás mellett, jól esett volna... de nem mertem, hátha félreért. Honnan tudhatom, hogy valaki vevő egy ölelésre?
2013. júl. 31. 12:45
13/17 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretek ölelkezni, így ha fiú is lennék, simán átölelném a legjobb barátomat, főleg, ha még látom is, hogy jól esne neki.
Meg hát magamból kiindulva is megtenném, fel tud tölteni egy ölelés, szerintem tedd meg bátran, ha a legjobb barátod, akkor vagytok olyan viszonyban szerintem, hogy ez ne okozzon problémát.
20/L
14/17 anonim válasza:
Az emberek többsége rosszra gondolna, nem tudom, ő mit gondolna
15/17 anonim válasza:
Nem vagyok ölelgetős típus, abszolút nem, de ha érezném, hogy hiányzik neki, megölelném.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az (eddigi) válaszokat!
2013. júl. 31. 19:35
17/17 anonim válasza:
Miért ne ölelnéd meg? Lány lányt, fiú fiút, lányt a fiú és fordítva. Érző lények vagyunk, akik szeretetre vágynak, akkor is megölelem a barátaimat, ha nincs különösebb oka, szeretem őket, a fiúkat és a lányokat is. Fel sem merül senkiben, hogy leszbikus lennék vagy egyszerre több fiúra mozdulnék rá. Ez szerintem természetes. Amúgy meg milyen szexuális defektus? Szerintem ha valaki meleg, az nem defektus, ő ilyen, ahogy én is olyan vagyok amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!