Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Összevesztem a BFF-emmel FB-n...

Összevesztem a BFF-emmel FB-n mit csinjek?

Figyelt kérdés
Utána MSN-en meg SMS-ben mentegetőzött. Az volt a gáz, hogy korábban FB-n az ő nagy Ője bökdösött és totál féltékeny lett a bolond én meg mondom LOL ez mi! Azt mondta ne bökjek vissza dehát basszus. Ikszdé. Semmi komoly nincs abban, max ha késsel böknek de az más tészta.. azóta is haragszik rám mit csináljak?
2013. aug. 4. 23:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
'bogaram' :D
2013. aug. 5. 18:55
 22/27 anonim ***** válasza:
ikszdé looool ikszdédédédédédédédédédédédé hahahaha kettőspontfelsővessződé kettőskacsintóspontdé.
2013. aug. 5. 22:16
 23/27 Kameko-san ***** válasza:

Kösz 19-es, kicsit félreinformáltak. :)

De ne szekáljátok már Ikszdé kisasszonyt, a végén megöli az összes agysejtünket...

Na, már szent a béka, akarom írni béke a "BFF-eddel"? (Ha ezért "öri hariba" lesztek, én megfejelem az asztalt...)

2013. aug. 5. 22:17
 24/27 A kérdező kommentje:

Most léptem fel MSN-re. Üzcsizzek nektek, mi a címetek ??

am kibékültünk már Csucsuval szal jahhhhh minden oksa =)

2013. aug. 6. 12:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Szóval ez egy kamu kérdés. Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2013. aug. 6. 12:44
 26/27 anonim ***** válasza:
még mindig nincs msncsi felesleges vergődnicsi a kamu szarcsival a kérdéscsi alattcsi
2013. aug. 6. 12:45
 27/27 anonim ***** válasza:

jajj kérlek üzcsizz nekem mert ha nem le fogok ugricsizni a legmagasabb épületről mert nem tudok élcsizni a msn nélkül kettőspontdé

Ikszdé

2013. aug. 6. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!