Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Összevesztem a BFF-emmel FB-n...

Összevesztem a BFF-emmel FB-n mit csinjek?

Figyelt kérdés
Utána MSN-en meg SMS-ben mentegetőzött. Az volt a gáz, hogy korábban FB-n az ő nagy Ője bökdösött és totál féltékeny lett a bolond én meg mondom LOL ez mi! Azt mondta ne bökjek vissza dehát basszus. Ikszdé. Semmi komoly nincs abban, max ha késsel böknek de az más tészta.. azóta is haragszik rám mit csináljak?
2013. aug. 4. 23:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
2013. aug. 5. 10:20
 12/27 A kérdező kommentje:
10 és fél múltam -.- azt csinálok amit akarok am meg van még msn csak mondom bogaram
2013. aug. 5. 11:00
 13/27 anonim ***** válasza:
De3 mi az a Bff? És az Ikszdé
2013. aug. 5. 11:08
 14/27 anonim ***** válasza:
Gratula a szüleidnek, hogy 10 évesen internet elé engednek, ez lesz az eredménye. Ja és nem azt csinálsz amit akarsz főleg nem 10 évesen.
2013. aug. 5. 11:11
 15/27 anonim ***** válasza:
nagyon kamuszaga van;))
2013. aug. 5. 13:45
 16/27 anonim ***** válasza:
Ez igen! Ilyen hülyén megérni 10 ÉS fél évet! Csinjél azt amit akarsz! :D És IKSZDÉ
2013. aug. 5. 14:59
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha ilyen retardált gyerekem lenne, tuti hogy még gépközelbe sem engedném...
2013. aug. 5. 16:10
 18/27 Kameko-san ***** válasza:
Bocs, ha ezzel most letörlek drágám, de MSN már nincs. (:/) Maximum Skype-on történhetett a dolog, ugyanis az a cég vette meg az MSN-t. (Ha jól tudom.) Egyébként meg ha jó barát akkor megbocsát, főleg ilyen kis semmiséget. Ha meg nem, ez van, keress jobb "BFF" jelöltet.
2013. aug. 5. 17:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Fordítva a microsoft vette meg a skypeot az msn-t meg dobták a kukába. Fizikai képtelenség, hogy te fent vagy mer pár hete senki se tud már belépni.
2013. aug. 5. 17:30
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom, lehet h azóta kibékcsiztetek, de ha nem, akk mondd neki, h lovecsizom a szemcsid , és imádom a BFK-dat, de az MFS-eddel is szívesen ellenék, szóval ne légy ilyen TKCSIM. Kettőspontdé.
2013. aug. 5. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!