Összevesztem a BFF-emmel FB-n mit csinjek?
Figyelt kérdés
Utána MSN-en meg SMS-ben mentegetőzött. Az volt a gáz, hogy korábban FB-n az ő nagy Ője bökdösött és totál féltékeny lett a bolond én meg mondom LOL ez mi! Azt mondta ne bökjek vissza dehát basszus. Ikszdé. Semmi komoly nincs abban, max ha késsel böknek de az más tészta.. azóta is haragszik rám mit csináljak?2013. aug. 4. 23:47
1/27 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőd, megbékél majd, hagyd rá egyenlőre.
2/27 Justicar válasza:
Kamu kérdés.
Mellesleg már MSN sincs :/
3/27 anonim válasza:
Amíg így irkálsz, meg ezen veszekedtek, addig szerintem ne használj internetet....
4/27 anonim válasza:
Szánalmas, hogy ilyen baromságokon veszedtek. Szerintem ha egy ilyen semmi egy barátság útjába állhat, akkor vagy ti a "bffségetek" volt időpocsékolás vagy ti vagytok retardáltak.
6/27 anonim válasza:
A kérdést végigolvasva több agysejtem pusztult mint szerettem volna.
7/27 anonim válasza:
te körülbelül 9 éves vagy!
majd kinövöd ezt az egészet!
9/27 anonim válasza:
Én ebből semmit sem értek, lefordítaná valaki?
10/27 anonim válasza:
Anyám ettől a kérdéstől öngyi lett vagy 2000 agysejtem... Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!