Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek az fura, hogy...

Szerintetek az fura, hogy nincs annyi barátom, hogy pl. egy házibulit összehozzak?

Figyelt kérdés
Van pár igaz barátom, és igazából ennyi. Vannak még persze jó ismerőseim, akikkel pedig úgy vagyok, hogy mikor találkozunk, nagyon jól elbeszélgetünk, de a kapcsolatot nem tartjuk mobilon/neten, és nem beszélünk meg személyes találkozókat sem. Épp a napokban gondolkodtam azon, hogy ha én egy bulit akarnék szervezni, mint ahogy közösségi oldalakról látom, hogy sokan egész nyáron ezt csinálták, akkor nem is tudnék sok embert meghívni, kb. ötöt. De nem vagyok antiszoc, mert el tudok beszélgetni az emberkékkel, csak valahogy nincs olyan nagy baráti társaságom. Szerintetek ez fura? Fiatal lány vagyok, 20 éves, és kezdek azon agyalni, hogy valami gond lehet velem.
2013. aug. 3. 22:42
1 2
 11/11 anonim válasza:
Miért lenne gond?:) 5 ember is csaphat oltári jó házibulit, nem kell ahhoz 20 ember. A buli úgy is az embereken múlik, nem azon, hogy hányan vannak:) Amúgy is általában egy 20fős társaság általában szétszakad kisebb csapatokra.Én így látom. :)Becsüld meg azt az 5 embert jól:))
2013. aug. 11. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!