Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek az fura, hogy...

Szerintetek az fura, hogy nincs annyi barátom, hogy pl. egy házibulit összehozzak?

Figyelt kérdés
Van pár igaz barátom, és igazából ennyi. Vannak még persze jó ismerőseim, akikkel pedig úgy vagyok, hogy mikor találkozunk, nagyon jól elbeszélgetünk, de a kapcsolatot nem tartjuk mobilon/neten, és nem beszélünk meg személyes találkozókat sem. Épp a napokban gondolkodtam azon, hogy ha én egy bulit akarnék szervezni, mint ahogy közösségi oldalakról látom, hogy sokan egész nyáron ezt csinálták, akkor nem is tudnék sok embert meghívni, kb. ötöt. De nem vagyok antiszoc, mert el tudok beszélgetni az emberkékkel, csak valahogy nincs olyan nagy baráti társaságom. Szerintetek ez fura? Fiatal lány vagyok, 20 éves, és kezdek azon agyalni, hogy valami gond lehet velem.
2013. aug. 3. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem furcsa.Nekem sincs nagy baráti társaságom.Nem akartam annak idején,hogy egy celebribi legyek,és ezért nincs annyi barátom,barátnőm.Nekem csak igazi barátaim vannak,3.

17/L

2013. aug. 3. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semmi gond,sokáig voltam olyanokkal akiknek hú de sok haverjuk van,mindenkit ismernek,bárhová elmennek mindig találkoznak barátokkal,már nyomon követni sem bírtam őket hogy ki kicsoda,de egy házibuliban náluk is 5-6 ember volt az akit ők hívtak,a többi meg csak a haverok aktuális,esetleg többi kevésbé tartós barátnői(engem is barátnőként vitt az exem,másfél év alatt nem bírtam megjegyezni a sok embert,a házibulikban viszont ahogy írtam nem lettek volna sokan ha nem visznek sok embert)

20L

2013. aug. 3. 22:47
 3/11 anonim válasza:

A házibulik nálunk is max 5-8 fősek. Voltam én már, olyan házibuliban is ahol annyian voltunk, mint a heringek...senki nem ismert kb senkit a saját 2-3 haverján kívül és kupacban ültek az emberkék, nem vegyültek(vagy csak annyira, hogy felmérjék ki kapható d*gásra). A kisebb létszámú bulik sokkal jobbak, ismeritek egymást, van miről beszélni stb. Semmi baj nincs veled, nagyon helyes, hogy megválogatod a barátaid :)

19/L

2013. aug. 3. 22:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Amúgy meg az is gond (vagy nem tudom, ezt mennyire lehet annak nevezni), hogy nálam minden életszakaszból 1-2 barátság maradt meg, így a barátaim nem is ismerik egymást. Szóval a pár ember nem baráti társaság, hanem külön-külön barátok. Így ha találkozom velük, akkor is egyszerre egy emberrel. Nálam nincs olyan, mint amit körülöttem látok, hogy pár barátnő egyszerre ül be egy kávézóba.
2013. aug. 3. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Elsőnek van igaza.

Akinek sok "barátja" van, annak nincs egy sem. Csak haverjai. Az meg mast jelent.

2013. aug. 3. 23:04
 6/11 anonim válasza:
#3 boronáld össze őket, hogy megismerjék egymást. vagy már próbáltad és nem jönnek ki?
2013. aug. 3. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Én meg lakásavatóra kezdtem volna hívogatni, és pont kiderült, hogy a 10-ből egyet sem kell meghívni. :)))
2013. aug. 3. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyetlen barátom sincs, jó egyet nevezhetünk annak. De haverból, mint a tenger...

Szar ez így.

2X/F

2013. aug. 4. 01:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Tudod.. Nem a mennyiseg, hanem a minoseg a fontos:) es ez, nagyon igaz. Bar fiatalabb vagyok mint te, es nem is elem annyira az elerem, vagy pl nem ismerkedek, de nekem sincs sok baratom. Osszesen 7 van. Ebbol kiemelkedik 3. De tudom, hogy hozzajuk tudok fordulni. Legjobb bnommel, legjonb naratok voltunk 7 evig, de mikor pasija lett..minden vegetert. Azt mondta nem kellek neki.. Talan pont ez a pofon kellett az elettol h rajojjek, h nem az a fontos mennyi van, hanem h milyen. Ha valakinek el akarom mondani ezt a tortenetet ahogy o otthagyott(van mit beszelni rajta..) akkor elmondhatom, vagy unjak, belebeszelnek, es leallitanak.. De most mar tudom, boldog vagyok nelkule is:)
2013. aug. 5. 00:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, elfelejtettem oda irni, de 16 eves lany vagyok:)
2013. aug. 5. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!