Szerintetek is nehéz igazi barátokat találni?
Nekem kevés barátom van. És néha elég egyedül érzem magam.
Szeretnék új embereket is megismerni, de nagyon nehéz. Mert a meglévő csoportok nem mindig fogadnak be új embereket könnyen. És mivel nem járok nagyon sehova, mert nincs kivel, nehéz egyáltalán társasági életet élni. Csupán annyi, hogy nem vagyok egy agyon iszom meg bulizom magam típus. persze én is megyek, meg mennék....
más is van így ezzel?
22/L
Hát ez elég szomorú sajnos. Ahogy olvasom ti is jól megégettétek magatokat....
Én 3 éve vesztettem el egy barátom. Legjobb barátnőm volt és meghalt. Az ébresztett ott rá, hogy nem becsültem meg eléggé. Addig ugye ott van az ember mellett, meg meghallgatja, aztán paff.
Sajnálatos, hogy az emberek így kihasználják egymást. nem figyelnek a másikra. Önzőek. Az én életemben ha végig gondolom nem sok ember lenne, akit felhívhatnék az éjszaka közepén, hogy na baj van, gyere. :(
Nekem vannak barátaim, elég jók, mégis sokszor vagyok magányos. Ha valaki gondolja, írhat nekem is nyugodtan, mert új barátokra szerintem mindig szükség van. :)
20/L
Sajnos ez így van, ahogy többen is írták már. A bizalom elveszik azokután, hogy a barátnak hitt "haverok" nem képesek segíteni, és te csak akkor vagy jó nekik, ha éppen mást nem érnek el, vagy neki kell valami segítség, de ha neked lenne szükséged valamire, akkor az már nem számít.
Nekem sincs sok barátom, 1 van akiben valóban bízni is tudok, a többi az úgynevezett "haver" akikről már volt szó. Így hozzád hasonlóan én is gyakran érzem magányosnak magam és mennék erre-arra, de ha nincs kivel...Találni valóban nem egyszerű, pláne csoportokhoz odavergődni, az utcán meg.. a sokakban lévő félelem miatt az esélye kevés. A netes ismerkedésnek is vannak hátrányai ugyebár; tömeges kiírás: " - szeretek új embereket megismerni"- persze csak éppen senkinek nem reagál. Előnye annyi lenne, ha működne, hogy a személyes találkozás elött pár dolgot már tudnál az ismeretlenről, és nem teljesen ismeretlenként találkoznál vele, ezzel is kis bizalommal indulva, de többségében nem így megy. Nos akkor hol lehet? Aki úgy érzi írhat nyugodtan. 20/F Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!