Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is nehéz igazi...

Szerintetek is nehéz igazi barátokat találni?

Figyelt kérdés

Nekem kevés barátom van. És néha elég egyedül érzem magam.

Szeretnék új embereket is megismerni, de nagyon nehéz. Mert a meglévő csoportok nem mindig fogadnak be új embereket könnyen. És mivel nem járok nagyon sehova, mert nincs kivel, nehéz egyáltalán társasági életet élni. Csupán annyi, hogy nem vagyok egy agyon iszom meg bulizom magam típus. persze én is megyek, meg mennék....

más is van így ezzel?

22/L

2013. aug. 3. 15:04
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Ebben a rettenetesen kétszínű világban nagyon nehéz. Mindenki átveri a másikat, kiderül, hogy kibeszél a hátad mögött, stb. Pont ezek miatt már nem bízol senkiben, és nem ismered fel, ha valaki őszintén közeledik feléd. Szar az egész. Én már feladtam. 24/L
2013. aug. 4. 20:36
 22/28 fery66 ***** válasza:
Ja ,úgy valahogy.
2013. aug. 5. 17:04
 23/28 A kérdező kommentje:

Hát ez elég szomorú sajnos. Ahogy olvasom ti is jól megégettétek magatokat....

Én 3 éve vesztettem el egy barátom. Legjobb barátnőm volt és meghalt. Az ébresztett ott rá, hogy nem becsültem meg eléggé. Addig ugye ott van az ember mellett, meg meghallgatja, aztán paff.

Sajnálatos, hogy az emberek így kihasználják egymást. nem figyelnek a másikra. Önzőek. Az én életemben ha végig gondolom nem sok ember lenne, akit felhívhatnék az éjszaka közepén, hogy na baj van, gyere. :(

2013. aug. 6. 13:50
 24/28 valerius válasza:
Szerintem a mai világban nagyon nehéz igazán jó barátokra szert tenni....énis így voltam ezzel....sőt valójában kb 11 éves korom óta még a szüleim sem szóltak hozzám ráadásul az általános iskolai osztálytársaim is kiközösítettek....persze volt 2 barátnőm akik rendesen ki is használtak ...(14) voltam .....eléggé rossz volt h nem volt senkim akivel beszélgethettem volna v elmehettem volna valahova...valójában nagyon nehezen bízok meg az emberekben....de rájöttem hogyha egyfolytában attól félek h vki kihasznál és cserben hagy akk nem fog változni semmi sem...majd a kollégiumban megismertem a mai barátaim kozul 3-at akikre akár még az életemet is rámerném bízni...és van még egy gyerekkori baratom is aki 3 évvel fiatalabb nalam....rájuk bármikor számíthatok akár az ejjel kellos kozepen is...szval én tapasztalatból tudom mondani h nem szabad feladni és ismerkedni baratkozni kell így biztos találtok vkit akivel eltudtok menni bulizni ....vagy akivel tudtok beszelgetni...:) nekem 4 évbe kerult h megvaltozzak és találjak rendes barátokat nem csak haverokat ....(18) vagyok...... de ha vki szeretne egy kicsit beszelgetni az nyugodtan irjon :)
2013. aug. 7. 00:33
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem vannak barátaim, elég jók, mégis sokszor vagyok magányos. Ha valaki gondolja, írhat nekem is nyugodtan, mert új barátokra szerintem mindig szükség van. :)

20/L

2013. aug. 7. 01:26
 26/28 Rick92 válasza:
100%

Sajnos ez így van, ahogy többen is írták már. A bizalom elveszik azokután, hogy a barátnak hitt "haverok" nem képesek segíteni, és te csak akkor vagy jó nekik, ha éppen mást nem érnek el, vagy neki kell valami segítség, de ha neked lenne szükséged valamire, akkor az már nem számít.

Nekem sincs sok barátom, 1 van akiben valóban bízni is tudok, a többi az úgynevezett "haver" akikről már volt szó. Így hozzád hasonlóan én is gyakran érzem magányosnak magam és mennék erre-arra, de ha nincs kivel...Találni valóban nem egyszerű, pláne csoportokhoz odavergődni, az utcán meg.. a sokakban lévő félelem miatt az esélye kevés. A netes ismerkedésnek is vannak hátrányai ugyebár; tömeges kiírás: " - szeretek új embereket megismerni"- persze csak éppen senkinek nem reagál. Előnye annyi lenne, ha működne, hogy a személyes találkozás elött pár dolgot már tudnál az ismeretlenről, és nem teljesen ismeretlenként találkoznál vele, ezzel is kis bizalommal indulva, de többségében nem így megy. Nos akkor hol lehet? Aki úgy érzi írhat nyugodtan. 20/F Bp.

2013. aug. 7. 02:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Aztán az is vagány, amikor hosszú ideig keresnek telon, mert megakarnak tudni ezt-azt. Az osztálytársaim mindig hozzám fordultak. Júniusban már elballagtunk. Azóta egy szót se hallottam. Hogy élek, vagy halok-e? Az nekik mindegy.
2013. aug. 7. 09:09
 28/28 anonim válasza:
Tényleg nehéz igazi barátokat találni, engem is értek már csalódások, nem olyan régen is, ami elkeserített, de szerencsére még mindig van 1 olyan barátnőm, akire bármikor, bármiben számíthatok. De sokszor nekem sincs kivel elmenni ide-oda, pedig mennék én. Ha van kedved beszélgetni, írhatsz nyugodtan, én örülnék. :) L/21
2013. aug. 7. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!