Ismertek olyan oldalt, ahol nem párt, hanem barátokat, levelezőtársakat lehetne gyűjteni? Sajnos úgy alakultak a dolgaim, hogy nincs igazi barátom és nagyon hiányzik.22/L
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 22:58
1/4 anonim válasza:
Esetleg valami hasonló oldal ehhez is. Én is kerestem, és írtak is, na de mind párkereső volt.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanebbe a szituba vagyok és szívesen ismerkednék veled! :) 22/L
3/4 anonim válasza:
Igazi barátot találni csak véletlenül, nagy szerencsével lehet.Egy jóbarát felér a lottó főnyereménnyel,-mondják bölcs emberek-és szerintem is sok ebben az igazság.Járj emberek közé,figyelj és rá fogsz érezni ki lehetne barátod.Aki szivesen áll szóba veled,mindig van közös téma,és mások előt is komolyan vesz,nem ugrat.KERESD türelemmel!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2013. márc. 9. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!