Egy barátommal terveztünk egy külföldi utat, ahol csak ketten megyünk. Közben összejött egy csajjal (aki engem nem kedvel) és hozni akarja őt is. én így nem akarok menni. Feleslegesnek érzem magam, de a barátom ragaszkodik hozzá, h menjek. Te mennél?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani a srácot, de " ötödik kerék" sem akarok lenni. Persze, szerezzek én is csajt,de pont ezért mentünk volna...2013. aug. 1. 08:17
31/34 anonim válasza:
óvodások:
9 lány van és 7 fiú.
Pistinek 5 barátnője van, nekem 4.
De csak egy csaj miatt nem fogunk összeveszni!
32/34 anonim válasza:
Megint 19/F.
Szerintem már az is érdekes, hogy a csajt akkor nem hagyta ott, amikor látta, hogy ok nélkül beszólogat neked...! Drukkolok neked, hogy minden jól süljön el...
33/34 A kérdező kommentje:
Nem lett könnyebb a dolog. MA volt nálam, szinte könyörgött, hogy menjek...
2013. aug. 2. 10:39
34/34 anonim válasza:
Vegy te vagy a csaj, vagy te a csajjal, vagy ő egedül és te meg a csajjal maradsz :P vagy senki nem megy sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!