Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy barátommal terveztünk egy...

Egy barátommal terveztünk egy külföldi utat, ahol csak ketten megyünk. Közben összejött egy csajjal (aki engem nem kedvel) és hozni akarja őt is. én így nem akarok menni. Feleslegesnek érzem magam, de a barátom ragaszkodik hozzá, h menjek. Te mennél?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani a srácot, de " ötödik kerék" sem akarok lenni. Persze, szerezzek én is csajt,de pont ezért mentünk volna...

2013. aug. 1. 08:17
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: úgy érzem ő az legjobb bbarátom
2013. aug. 1. 18:02
 22/34 anonim válasza:
100%
Legjobb barát valaki addíg míg nemkap barátnőt. Utánna még elmenne az emberrel hülyülni, de végül telyesen a nő befolyása alá kerül, és vége. Szerintem nem érdemes elmenni, voltam énis egyszer ötödik kerek, egy fél napra, a vége felé inkább othagytam őket, és elmentem sétalni, mert anyira fárasztóak voltak, a szerencsétlen bájcsevegéseikkel.
2013. aug. 1. 18:15
 23/34 anonim ***** válasza:
:)))))) ha a haver ennyire hülye, akkor hagyd és röhögj rajta. Most jól megfizeti a tanulópénzt, de ahogy kidobja a kisqrva menjetek el ketten úgy ahogy eredetileg terveztétek. Nyugi, nincs semmi veszve. Türelem! Addig is amíg "egyedül" leszel tessék csajozni!!!
2013. aug. 1. 18:43
 24/34 A kérdező kommentje:
Lotyók... Tönkrement már egy barátságom csaj miatt. Mégegyszer nem engedem. Egyszer ketten maradtunk a csajjal, mondtam neki, hogy ne bántsa meg Petit, mert akkor engem is megbánt... és az nem jó... Talán ezért is utál. Köszi az eddigi tanácsokat!
2013. aug. 1. 19:34
 25/34 anonim ***** válasza:

A 17:36-os vagyok (19/F).

Azt tudja a barátod, hogy a lány nem kedvel téged? Csak mert akkor nem hiszem, hogy ennyire akarná, hogy velük menj. Ha nem tudja, szerintem valahogy, finoman el kellene mondanod neki, és lehet, hogy újragondolná ezt a szituációt. No persze számomra már az sem világos, hogy volt képes téged emiatt félredobni... Remélhetőleg idővel észhez tér.

2013. aug. 1. 20:42
 26/34 A kérdező kommentje:
a csaj előtte is beszólogatott... Én csak amikor ketten maradtunk mondtam neki, hogy Pétert régóta ismerem, ha megbántja nem lesz jó... Mondjuk amikor beszólt nekem Peti rászólt. Nem lesznek ők együtt sokat. Legalább is remélem. Azt mondta holnap lejön megbeszélni a dolgokat és nem fogad el nemleges választ. Pedig vagy a csaj megy vagy én. Hárman már tuti nem.
2013. aug. 1. 21:05
 27/34 A kérdező kommentje:

20:42 Én sem értem miért dobta el a régóta tervezett nyaralást. Végülis

Nem dobta el. Ő csak jót akar. A csajt is meg engem is

2013. aug. 1. 21:08
 28/34 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha te mennél a csajjal?
2013. aug. 1. 21:17
 29/34 A kérdező kommentje:
vérfürdő. ;)
2013. aug. 1. 21:20
 30/34 anonim ***** válasza:

Legjobb barát csak ritkán adatik meg, ne hagyd, hogy egy nő beleszóljon.

Mondom ezt nőként, höhö.

2013. aug. 1. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!