Egy barátommal terveztünk egy külföldi utat, ahol csak ketten megyünk. Közben összejött egy csajjal (aki engem nem kedvel) és hozni akarja őt is. én így nem akarok menni. Feleslegesnek érzem magam, de a barátom ragaszkodik hozzá, h menjek. Te mennél?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani a srácot, de " ötödik kerék" sem akarok lenni. Persze, szerezzek én is csajt,de pont ezért mentünk volna...2013. aug. 1. 08:17
11/34 anonim válasza:
Haver elbaszta a dolgot de nagyon. De akkor figyeld majd az arcát amikor a gyöngytyúkja otthagyja, neked meg régóta csajod lesz már.
12/34 A kérdező kommentje:
:) érezze csak jól magát vele. Két hetes ismertséget elcserélni egy 6 évesre. féltékeny nem leszek rá, de kib*szuttul szar érzés.
2013. aug. 1. 13:34
13/34 anonim válasza:
Szóval akkor most nem mész?
Én ordítva esnék a csaj nyakának, ha ilyen lenne. A haverod pedig értetlen - még nem fogta föl, hogy akármennyire is ígérgeti, abból a "figyelemből" te nem fogsz kapni. Elégszer csinálták ezt velem is, hogy tudjam.
14/34 anonim válasza:
Hát, nemtom, oké hogy fontos dolog egy csaj, de ha valakivel leszerveztem más tervet, akkor simán ki is lehet hagyni belőle. Harmadikként én sem mennék.
15/34 anonim válasza:
3-as vagyok. A kérdésedre válaszolva az a hétvége nem ment a barátságunk kárára, viszont minden más igen. Tehát amióta azzal a lánnyal van (aki nem kedvel engem), azóta 3 havonta ha egyszer találkozunk és a régi barátság sem az igazi már.
16/34 A kérdező kommentje:
Nem megyek, felhívtam, mondtam, hogy most menjenek ők és majd aug. végén leugrunk a Balatonra ketten. Nem tetszett neki, azt ígérte, jó lesz, mert fontosabb vagyok neki, mint a nőci.. de nem tudok így menni.. igazatok van... DE most nagyon félek, hogy megharagszik.. borzasztóan félek... Ő a legjobb barátom!!!!
2013. aug. 1. 16:39
17/34 A kérdező kommentje:
Mindamellett nagyon csalódott is vagyok... Már " álmodoztam" játszottam a gondolattal régóta erről az útról.
2013. aug. 1. 16:41
18/34 A kérdező kommentje:
Bele is pusztulnék ha tönkre tenné a barátságunk a lotyó....
2013. aug. 1. 16:51
19/34 anonim válasza:
Nem tudom, én sem mennék szerintem... De amúgy sem világos ez az egész. Ennyi miatt képes lenne megváltoztatni, amit megbeszéltetek? Egy két hete ismert lány miatt? Biztos, hogy ő a legjobb barátod (hogy mennyire szoros a kapcsolatotok, az más kérdés)?
Sajnálom, hogy így kiszúrt veled. Nekem is nagyon rosszul esne, ha velem történne hasonló.
19/F
20/34 A kérdező kommentje:
magam sem tudom, hogy megváltozik-e emiatt, remélem nem. Jót akart ő is talán. Nem tudok haragudni rá, csak a csalódás... A csaj is ha normálisabb lenne, hagyná, hogy menjünk ketten. Figyelmeztettem: vigyázzon vele, necsak a pénzéért legyen vele... T.i. Barátom fizeti a csaj költségeit is.
2013. aug. 1. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!