Egy barátommal terveztünk egy külföldi utat, ahol csak ketten megyünk. Közben összejött egy csajjal (aki engem nem kedvel) és hozni akarja őt is. én így nem akarok menni. Feleslegesnek érzem magam, de a barátom ragaszkodik hozzá, h menjek. Te mennél?
Én sem mennék a helyedben. Gondolj bele: este elmennétek valahova bulizni, ők ketten nyalnák falnák egymást, te meg nem tudnál mit csinálni. Kb. olyan lenne, mintha teljesen egyedül mennél el nyaralni.
Történt velem egy hasonló helyzet, igaz csak egy másfél napos balatoni hétvége volt, de már első nap este alig vártam, hogy hazaérjek. A barátommal megbeszéltük a hétvégét, utolsó pillanatban benyögte, hogy jön a barátnője is. Elindultunk, végig abban reménykedtem, hogy jön velünk még valaki, mert ez így elég fura. Végül maradtunk hárman, amihez megpróbáltam jó képet vágni, de végig éreztem, hogy én vagyok a fölösleges ember, sőt a barátnője közölte is, hogy miattam nem lehetnek kettesben. Meg persze ezen kívül is folyamatosan beszólogatott, mert ő sem kedvel engem, szóval hasonló a helyzetünk.
A helyedben nem mennék, elmondanám az okokat azért a barátomnak, de jó utat kívánnék nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!