Szerintetek mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Nagyon jóban vagyok vele, szinte mindent tud rólam, vagy négy éve. Viszont a legjobb barátnőm sokkal több éve ismer, imádom. Nagyon jóban voltak, viszont most összevesztek, hónapok óta nem beszélnek. Két tűz közé kerültem, ugyanis mindkettőjüket imádom. Békülésről hallani sem akarnak. Amit megértek, mindig balul sült el a kapcsolatuk... A fiúval elég sokat veszekszem manapság, megváltozott köztünk minden... Szerintetek?2013. júl. 28. 20:01
1/2 anonim válasza:
szerintem a legjobb barátodat válaszd. ha az ember kapcsolatban él, akkor általában a szerelme lesz a legjobb barátja, vele tud mindent megbeszélni. de ha te nem érzed ezt, akkor szerintem a barátnőd fontosabb a barátodnál.
és a köztük lévő vitában melyikőjüknek adsz igazat? eszerint nem tudsz dönteni?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes a fiúba, csak barátként tekintek rá. Igazság szerint mindkettőjüknek igaza van. A legjobb barátnőm jogosan haragszik a srácra, viszont neki is igaza van abban, hogy csöppet túlreagálja...
2013. júl. 28. 20:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!