Mi a véleményetek arról, amikor valaki ki akar sajátítani egy barátot/havert? (bővebben lent)
A haveri/baráti körömben mostanában egyre gyakrabban tapasztalom ezt (elsősorban lánybarátaimtól, de férfi havertól is tapasztaltam már, én 31F vagyok, de ez most nem annyira lényeg). Nevezetesen arra gondolok: Valaki elhívja egy személyes ismerősét egy buliba vagy hasonlóra, ahova együtt elmegyünk, ott én mondjuk remekül kijövök az illetővel, és esetleg odáig is eljutunk, hogy számot cserélünk, facebook-on ismerősök leszünk, és privát találkákat beszélünk meg. Erre az a haver, aki bemutatta, később kvázi nekem támad, hogy mégis hogy gondolom én ezt, hogy privát találkákat beszélek meg az ismerősével. Ő az ő haverja, nem az enyém!
Nem gyerekes dolog ez, pláne 30 év körül? És mi az, hogy az ő haverja? Talán van egy szerződés, ami kimondja, hogy mint ember, az ő tulajdonát képezi? Vélemények, tapasztalatok?
Mint írom, ezt nem egy, hanem több ismerősömnél is tapasztalom. Sőt, két testvér is vitázott már össze ilyesmin.
Amúgy ilyenkor nyilván az a mozgatórugó, hogy az illető attól fél, hogy az általa bemutatott ismerős átpártol a másik illetőhöz, és így elveszíti őt. De ha így történik, akkor az az ismerősét minősíti, nem pedig azt, akivel összehaverkodott, nemde?
Ha gyakran tapasztalod ezt, és privát találkákat beszélsz meg ezek szerint gyakran, akkor nyilván nagy szoknyapecér vagy. Emiatt az illetők féltik tőled a barátnőiket.
Nekem ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!